30 DAY TRANSFORMATION CHALLENGE

 

MARKO KUOPPASALMI KUNTOKOMPASSI

KOKEMUKSIA 

Mitä tyytyväiset asiakkaani sanovat minusta ja mitä ovat saavuttaneet? He ovat parhaita puolestapuhujiani.

 

Marko Kuoppasalmi kokemuksia 

Työni on rakentaa Sinulle yksilöllisesti räätälöidyt työkalut harjoitteluun, ravintoon ja palautumiseen. Autan sinua fysioterapeuttina tarvittaessa myös vammojen kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä. Mahtavat asiakkaani ovat parhaita puolestapuhujiani. Saan paljon positiivista palautetta opiskelijoista yrityspomoihin ja aina kotiäiteihin… Miksi näin tapahtuu jatkuvasti? Syy on yksinkertainen: asiakkaani saavat tuloksia.

Oli tavoitteenasi laihtua, polttaa rasvaa, muokata kroppaa, kiinteytyä, saavuttaa energisempi olotila tai kiputilosta eroon pääseminen, niin tärkeintä minulle on, että Sinä saavutat tavoitteesi.

Siiri 19v. kokemuksia

Kohti pysyvää elämäntapamuutosta ja kivuista eroon - matkasta samalla nauttien

"Salille lähteminen on jopa kivaa nykyään eikä mihinkään paikkaan satu!"

"Pohdiskelin asioita 2021 vuoden alussa pitkään, koska tiedostin, että elämäntapani eivät olleet kovin terveelliset. En liikkunut kovinkaan paljoa ja söin mitä sattui, usein ulkona ravintoloissa sekä aika paljon herkkuja. Huonot elämäntavat näkyivät ja tuntuivat kropassa, joten halusin tehdä muutoksen asiaan. Kropassa oli myös erilaisia ikäviä särkyjä ja kolotuksia.

Minusta tuntui kuitenkin, että itselläni ei ollut tarpeeksi osaamista ja tietämystä itsenäiseen muutokseen, jonka vuoksi tuntui luonnolliselta etsiä apua. Päätöksen Markon kanssa yhteistyön aloittamisesta vaikutti paljon se vaikutelma mikä minulla oli hänen osaamisesta ja asiantuntemuksesta..."

LUE SIIRIN KOKO TARINA

Elli Kauppinen, 24v. kokemuksia

Miksi rasvanpoltto ei ole aina se fiksuin tavoite?

Pirita Paloviita kokemuksia Bootyland verkkovalmennuksesta

Vähemmän treeniä + enemmän ruokaa = parempia tuloksia.

"Kun pari vuotta sitten löysin Markon valmennukset olin ensinnäkin ymmälläni: Oikeastiko vähemmällä treenimäärällä pääsen parempaan kuntoon?! Olin tosi epäilevä myös ruoan määrästä: Miten näin paljon syömällä voi muka laihtua?! Voiko oikeasti syödä perunaa ja vielä näin paljon, eikö se olekaan pahasta?! Epäilyistä huolimatta aloin viemään ohjeita käytäntöön..."

LUE PIRITAN KOKO TARINA

Tiina Kujamäki 37v. kokemuksia

Muutos näkyy, tuntuu ja pysyy

Hanne 45v. kokemuksia

Huikeita kiinteytystuloksia 6 kuukaudessa

"Kroppa ei ole koskaan ollut näin kiinteässä kunnossa ja kivuton."

LUE HANNEN KOKO TARINA

Hanna 36v. kokemuksia

Rasvaprosentti -10% matkasta nauttien

"Halusin takaisin kadoksissa olleen liikunnan tuoman hyvän olon ja päästä eroon vammakierteestä" 

LUE HANNAN KOKO TARINA

Pyöreät Pakarat -verkkovalmennuksen kokemuksia

Asiakkaideni ennen jälkeen kuvia

 

Alla on muutamia asiakkaideni ennen jälkeen kuvia ja tuloksia, joita he ovat saaneet. Muistathan, että niiden on tarkoitus ennen kaikkea inspiroida sinua ja toimia tietynlaisena todisteena osaamisestani.

Ethän kuitenkaan lähde liikaa vertailemaan itseäsi näihin, koska meidän jokaisen muutosmatka on aina erilainen. Suosittelenkin lämpimästi sinua keskittymään vain ja ainoastaan itseesi. Tätä kautta mind set tekemiseen on mahdollista saada oikeanlaiseksi.

 

Tuosta alta pääset osallistumaan kaikkien aikojen suosituimman verkkovalmennukseni UUSIMPAAN versioon: Pyöreät Pakarat 3.0:

LUE LISÄÄ

Hei Marko! 

Tämä sinun kokonaisvaltainen asiakaskontaktointi, huolenpito ja laatuvalmennus on kyllä mahtavaa. Pakko lyhyesti kirjoittaa sinulle... Olen itse 4v. Liikunnanohjaajakoulutuksen käynyt, yli 35 vuotta työkseni ohjannut ja valmentanut, mutta nyt ensimmäistä kertaa toisen valmennuksessa. Ja on kyllä parasta, mitä toivoa saattoi. Tai ei tätä osannut edes toivoa. Niin innostavaa ja tehokasta. Ja superia, että joku toinen sparraa, vinkkaa, innostaa ja tietenkin on suunnitellut hyvät ohjelmat!! Kun aina muuten itse ohjaan muita. Käyn tästä innostuneena eri salilla kuin työpaikallani nyt omat treenit ja nyt tuntuu, että työssäkin on entistä virkeämpi, kun on ihan oma liikuntaharrastus, eikä vain ainaista muiden ohjaamista(vaikka ryhmäliikunnoissa tietenkin tulee paljon treeniä itsellekin/päivä) 

On arvokasta saada näin laadukasta valmennusta, kiitos sinulle Marko tästä!!!

Ystävällisesti,

Petra Virtanen (yksi PP 3.0 valmennuksen ostaneista).

PP 3.0 & Bootyland Kokemuksia: Miia 47v.

Tajusin viimein, että omat konstini eli sirpaleinen tieto ja sinne tänne poukkoilu eivät enää riitä. Olin jo vuosia kartellut hiilareita eli vähennellyt niitä lautaselta tai jättänyt ne jopa kokonaan pois tai kokeillut pätkäpaastoja tai iltapalan skippaamista yms.

LUE MIIAN KOKO TARINA TÄÄLTÄ

Äijät Kuntoon -verkkovalmennuksen kokemuksia

"On kyllä ollu hyvä buustaus tämä Äijät Kuntoon setti. Etenkin se henkinen muutos, ruokamäärät, rytmiin rotia jne. Nää on ollu merkittäviä. Kroppa on enemmän kunnossa ja vähemmän kipuja, happi myös liikkuu paremmin. Ohjelmalla on myös ollu merkitystä siihen että oon innostunut enemmän liikkumisesta ja hyvinvoinnista. Niin ja -7cm navasta ja -4kg painoo pois."

- Ville Nieminen
EX ammattijääkiekkoilija, Stanley Cup voittaja, nykyinen jääkiekkovalmentaja

 

Tästä pääset osallistumaan jo legendaariseksi muodostuneeseen verkkovalmennukseeen: Äijät Kuntoon ilman hifistelyjä

LUE LISÄÄ