NYT -60% KAMPANJASSA: 63 € (norm. 169€)
OSTA NYT

 

PYÖREÄT PAKARAT 3.0 -valmennus 

 
Polta tehokkaasti rasvaa ja rakenna sporttisia lihasmuotoja - omaan arkeen sovittaen, pysyviin tuloksiin tähdäten.

 

Tämä valmennus on sinulle, joka et halua enää yhtäkään nälkäkuuria tai epärealistista treeniohjelmaa, jota ei jaksa noudattaa... Sen sijaan luotat takuulla toimiviin työkaluihin ja tutkimusnäyttöön, joka tuottaa tulosta - omaa elämää uhraamatta.

  

Tulet pitämään tästä valmennuksesta, jos haluat...

📌 Nopeasti sporttisen kiinteään kuntoon: Fiksusti koko vartaloa (pakarat priorisoiden) kuormittava 12 viikon treeniohjelma, riittävä lepo ja rasvaa polttava ruokavalio yhdessä tekevät tuloksia ennätysajassa. 🔥

📌 Polttaa rasvaa ja kiinteyttää kehoa: Ilman itsesi näännyttämistä kuivalla kanalla ja parsakaalilla. Tässä valmennuksessa saat syödä runsaasti myös hiilareita ja silti (osin sen ansiosta) rasva palaa sekä voimatasot nousee.

📌 Lisää energiaa, suorituskykyä ja voimaa: Positiiviset hyödyt koko elämään tulevat kuin huomaamatta - sen kuin vain noudatat ohjelmaa. 

 

En lupaa sinulle bikinifitnesskisaajan lavakuntoa 12 viikossa - mutta siitä olen varma että hämmästyt millaiset tulokset voit tässä ajassa saada aikaan:  

👉 Aion auttaa sinut parempaan kuntoon niin, että arjestasi tulee kevyempää, kuntosi paranee ja sinulla on aidosti hyvä olo sporttisesta peilikuvastasi - aloita nyt, niin 12 viikon kuluttua kiität itseäsi.  

 

"En tarvitse enempää vakuutteluja, haluan mukaan heti!"

Se onnistuu alta olevan napin kautta. 👇

OSTA NYT

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK

Vapaudu liian tiukasta kontrollista ja tee tuloksia, jotka säilyvät.

 

Tässä muutama kommentti supersuositusta Pyöreät Pakarat -verkkovalmennuksesta, jonka on käynyt hämmentävin tuloksin jo yli 10 000 naista

“Tykkäsin, että ruokavaliossa pyrkimys oli opettaa suunnittelemaan ja miettimään sen sijaan, että lyödään vain valmis lappu käteen (ilman, että tarvitsee miettiä lainkaan miksi asioita tehdään). Ja kyllähän se painokin putosi -4,9kg tarkalleen ottaen”
“-7,3kg rasvanpolttotulos oli mahtavaa, mutta arvostin erityisesti sitä, että ehdotonta millintarkkaa suoritusta ei vaadittu, vaan jatkuvasti muistutettiin siitä, että pitää pystyä myös herkuttelemaan ja syömään muuallakin kuin kotona"
“Kuinka iloinen olenkaan, kun vyötärön pelastusrengas ja selän pienet ryppymakkarat ovat saaneet kyytiä. Valmennuksen myötä olen saanut uutta puhtia liikkumiseen, erityisesti kuntosaliharjoitukset ovat monipuolistuneet, suuret kiitokset siitä!"

Moikka,

Se on Kuoppasalmen Marko tässä.

Arvaan hyvin mitä saatat ajatella… “ei tämä tule toimimaan minulla, koska tilanteeni on täysin erilainen ja haastavampi…”

Olet ehkä yrittänyt jo useita kertoja tavoitella vahvaa, sporttista ja kiinteää kroppaa, tässä ikinä lopulta onnistumatta.

Ja vaikka olisit joskus tuloksia saanutkin, palaat aina lähtöpisteeseen ennemmin tai myöhemmin, usein painon suhteen korkojen kera.

Alkuun on useimmiten epävarmuutta, epäilyksiä ja epäuskoa siitä voiko tämä toimia minulla…

Mutta, kun asiat alkavat loksahtelemaan yksi kerrallaan paikoilleen, niin tunnetila muuttuukin nopeasti iloksi, riemuksi ja aidoksi uskoksi siitä, että tämä tulee vielä onnistumaan minullakin.

Usko minua, tiedän TODELLA hyvin tunteesi, koska olen valmentanut ja auttanut viimeisen +20 vuoden aikana tuhansia ja tuhansia täysin samojen ongelmien parissa painiskelevia NAISIA voimaan paremmin, kiinteytymään ja saavuttamaan (oman itse määritetyn) unelmavartalonsa…

…siten, että muutos on myös pysyvä.

Kuten esimerkiksi alla olevassa kuvassa olevalla asiakkaallani Tiina Kujamäellä.

KUVA: Teimme Tiinan kanssa yhteistyötä aikoinaan 2017-2018. Muutos Tiinan habituksessa oli merkittävä, rasvaprosentti laski -20%, MUTTA ne tärkeimmät hänen kokemansa hyödyt konkretisoituivat parempana jaksamisena arjessa ja pystyvyyden tunteen sekä itseluottamuksen kasvussa. Saavutettu muutos on myös säilynyt ilman spartalaista elämäntyyliä.

 

Mitä muutoksia voit odottaa kehosi koostumuksessa?

 

Olen rakentanut laadukkaan kokonaisuuden, jonka pitkäjänteisyyteen kannustavaa prosessia seuraamalla on käytännössä mahdotonta olla saavuttamatta tuloksia (ehkä parempia, mitä uskallat edes odottaa).

Riippuen hieman lähtötasostasi voit odottaa seuraavanlaisia muutoksia kehonkoostumuksessasi…

 • Senttejä pois vyötäröltä -5-15 cm
 • Rasvamassaa pois -3-10 kg
 • Lihasmassaa lisää +0,5 - 1,5 kg
 • Rasvaprosentti -4 - 10 %
Riippuen hieman lähtötasostasi voit odottaa seuraavanlaisia muutoksia kehonkoostumuksessasi:

 

 • Senttejä pois vyötäröltä -5-15 cm
 • Rasvamassaa pois -3-10 kg
 • Lihasmassaa lisää +0,5 - 1,5 kg
 • Rasvaprosentti -4 - 10 %
 

KUVA: Kuvassa asiakkaani Elina, jonka kanssa teimme tiivistä yhteistyötä vuonna 2016. Sen aikana hänen rasvaprosentti laski -10%. Ja tässäkin tapauksessa se tärkein, tulosten ylläpitäminen ja painonhallintavaihe on onnistunut erinomaisesti. 

 

Mukaan tarttuu myös vino pino muita hyötyjä...

 

Kun asiat tehdään oikein, niin tulet huomaamaan monia muita muutoksia sen lisäksi, että peilissä näkyy sporttisempi ja ryhdikkäämpi Sinä. 💙 

Tiesithän, että muutokset ulkonäössä ovat oikein mainio tavoite, kunhan kaikki lähtee sinusta itsestäsi ja muutosprosessin ohella havainnoidaan myös muita positiivisia hyötyjä.

Tulet esimerkiksi huomaamaan kuinka älykkäästi rakennetun, sinua sopivasti osallistuttavan, oppimisprosessin kautta itseluottamuksesi ja pystyvyyden tunteesi kasvaa viikko viikolta. 

Useat eri terveysmuuttujat (sokeriarvot, kolesteroli, verenpaine, riski tuki- ja liikuntaelinsairauksille, 2 tyypin diabetekselle, rasvamaksaan jne. jne.) matkaavat viitearvojen sisään (“Red Zonelta”“Green Zonelle”.)

Tiesithän, että erityisesti vyötärön alueelle kertynyt rasva lisää kaikkien edellä mainittujen sairauksien riskiä merkittävästi ja lisäksi ne heikentävät merkittävästi myös elämänlaatua fyysisen toimintakyvyn ja työkyvyn huonontuessa.

Okei, todennäköisesti tiesit, mutta näitä ylipainon riskejä ei välttämättä tule aidosti ja ajatuksella pohdittua arjen kiireissä.

Oli miten oli arkesi muuttuu kauttaaltaan energisemmäksi ja virtaa riittää työpäivän jälkeen muuhunkin kuin sohvalla loikoiluun. 

Ja kaikki tämä tapahtuu ilman stressiä, tekeminen arkeesi sovittaen ja sopivalla psykologisella joustavuudella. 

Matkastasi tulee oikeasti mukava, kiva ja inspiroiva.

Ja samalla poltat rasvaa, rakennat sporttisia lihasmuotoja ja kiinteydyt.

TÄSTÄ MUKAAN!

Löydä tasapaino sopivan joustavuuden ja tuloksia tuottavan toteutuksen välille… Miten tämä voi olla mahdollista?

Numero 1: Et ole yksin. 

Jos rehellisiä ollaan todella moni painiskelee sen kanssa miten saada sopivan joustavalla toteutuksella tuloksia, jotka on mahdollista myös ylläpitää.

Kymmeniä tuhansia, eri kokoisia, eri lähtötilanteessa olevia ja kaiken kuntoisia, NAISIA valmentaneena voin kertoa, että kyseessä on ongelma, johon löytyy ratkaisumallit.

Kyllä, joillekin terve ravitsemus, liikunta ja terveelliset elämäntavat tuntuvat olevan itsestäänselvä automaatio… 

Miksi näin on… kyse on pitkälti oikeasta ajattelu- ja lähestymistavasta. 

Mindsetistä.

Helpottava puoli tässä on se, että…

Omat ajattelutavat ovat asioita, joita VOI kehittää, etenkin kun saat oikeanlaista apua muutosta tukevassa ympäristössä asiantuntevalta taholta.

Tätä ei tosin helpota lukemattomat erilaiset “pdf lappu kouraan ja onnea matkaan” -tyyppiset nettivalmennukset, nettigurujen trendikkäät e-kirjat, Facebook, Instagram, YouTube-videot kaiken kirjavilla ja erilaisilla ohjeilla, joita sataa eteesi joka tuutista…

…ratkaisu tähän ongelmaan on saada apua kokeneelta ammattivalmentajalta ja korkeakoulutetulta asiantuntijatiimiltä, joka pohjaa toimintansa tutkimusnäyttöön, yksilölähtöiseen valmentamiseen ja asiakkaan pystyvyyden tunteen kasvattamiseen.

Alla kaksi asiakaspalautetta, joissa kiteytyy mainiosti valmennuksen kautta syntyviä keskeisiä hyötyjä...

Mutta mikä sitten tekee eron, mikä on se salaisuus joka mahdollistaa erinomaiset, MUTTA myös pysyvät tulokset treeneissä, ravitsemuksessa, painonhallinnassa ja kehonkoostumuksessa sekä kauttaaltaan terveellisissä elintavoissa… 

Kerron sinulle pian miten onnistut vihdoin muokkaamaan kroppaasi sporttisemmaksi ja saavutat kiinteämmän vartalon, ILMAN...

❌ Jatkuvaa ahdistusta ja ruokavaliostressiä sekä huonoa omaatuntoa.

❌ Syömishäiriöön tai vääristyneeseen kehonkuvaan johtavaa dieettamista.

❌ Että joudut luopumaan kaikista normaaliin elämään kuuluvista asioista.

❌  Tolkuttomia treenimääriä, jotka ajavat sinut vain ylikuntoon.

❌  Jatkuvaa 24/7 kalorien laskentaa ja ruokien käyttämistä vaa’an kautta. 

❌ Tunnetta, että jokainen herkku pitää kompensoida kovalla treenillä.

❌  Ikäviä takapakkeja, jotka tuovat usein kilot korkojen kera takaisin.

 

Tavalla, joka mahdollistaa pysyvän muutoksen.

- Pyöreät Pakarat -valmennukseen osallistunut

- Pyöreät Pakarat + Bootyland vuosivalmennuksiin osallistunut

Ennen tätä esittelen lyhyesti itseni

(sivun loppupäässä pidempi esittely)

Moikka,

Olen Marko Kuoppasalmi, Helsingissä sijaitsevan Kuntokompassin omistaja ja perustaja. 

Koulutukseltani olen Fysioterapeutti & FAF Personal Trainer.

Valmennustyötä olen tehnyt kokopäiväisesti +20 vuotta.

Vuosien varrella olen erikoistunut NAISTEN rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen lähestymistavalla, joka tarjoaa avaimet pysyvään muutokseen.

Noin 90 % asiakkaistani on ihan tavallisia naisia, jotka haluavat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, kiinteytyä ja näyttää sporttiselta. Jaksaa kauttaaltaan paremmin ja voida hyvin arjessa. Ilman kikkakolmosia tai trendikkäitä muoti-ilmiöitä, joita sosiaalinen media pursuaa.

Minulle on tärkeintä, että asiakkaani saavat tuloksia ja ovat tyytyväisiä ostamaansa palveluun.

Kerron itsestäni tosiaan lisää hieman alempana (mm. oman muutostarinani ennen-jälkeen kuvineen). Keskitytään nyt kuitenkin siihen, miten voin auttaa sinua…

91,1 % osallistujista suosittelee Pyöreät Pakarat 2.0 valmennusta.

 

Markon “kokeile jos et usko” 100 % tyytyväisyystakuu 

Jos pyrit toteuttamaan antamiani ohjeita sellaisina kuin ne annan, etkä valmennuksen päätyttyä silti ole lainkaan kiinteämpi, palautan sinulle valmennusmaksun viimeistä euroa myöten (poislukien liikuntaedulla maksettaessa, johon emme voi itse vaikuttaa). 

Käytännössä tämä tarkoittaa, että “sinulla on lupa kokeilla” toimiiko tämä vai ei. Takuu luonnollisesti edellyttää, että noudatat kurssin ohjeita sopimusehtojemme mukaisesti.

Seuraavassa näet varsin maltillisen arvion Pyöreät Pakarat – valmennuksen arvosta.

Investointi valmennukseen on investointi itseesi

 

Minkä arvoiseksi koet sen, että tulet saamaan KAIKKI työkaluni ja menetelmäni tehokkaaseen rasvanpolttoon, kiinteytymiseen sekä pysyvään elämäntapamuutokseen? 

Ja tekemään motivoivia tuloksia edeten kohti pysyvää elämäntapamuutosta.

Henkilökohtaisella LÄHI-valmennuspuolella en valitettavasti voi sinua auttaa, sillä asiakaspaikkani ovat täynnä tällä hetkellä.

Toisekseen LÄHI-valmennukseni maksavat tätä nykyään 300-600€ / kuukaudessa ja 3000-6000€ vuodessa.

Yhdestä 60min LÄHI-tapaamisesta veloitan 160 - 200€ tapaaminen. 

Henkilökohtainen etävalmennus kanssani maksaa 200-250€ kuukaudessa.

Ymmärrän hyvin, että nämä summat eivät ole mahdollista kaikille, vaikka halua olisikin.

 

Moni on kysynyt miksi myyn tämän näin halvalla?

 

No syy on yksinkertainen: Haluan auttaa mahdollisimman montaa naista tekemään elämäntapamuutoksen ja saavuttamaan sporttisemman vartalon. Tavalla, jossa keskiössä on sopiva joustavuus ja oppimisprosessi. 

Eikä este saa olla raha.

Tämän Pyöreät Pakarat 3.0 valmennuksen hinta on 169€.

 

 • Maksun voit suorittaa kertamaksulla TAI osissa 100% turvallisesti verkkopankin kautta ja yleisimmillä maksukorteilla, laskulla, sekä osamaksulla.
 • Myös liikuntaedut käyvät maksutavaksi. (Huom: Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen löydät maksusivulta 2/2, jonne pääset alla olevan "Liikuntaedulla" napin kautta.)

 

Lähde siis mukaan nyt, et tule katumaan. 👇😍

Saat siis kaiken tämän:

✅ 12 viikon nousujohteiset koko vartalon harjoitusohjelmat kuntosalille (sekä kotiin)
✅ Kroppaa tehokkaasti mokkaava ravintovalmennus, laatijana laillistettu ravitsemusterapeutti
✅ Huomioitu gluteeniton, kasvis, maidoton. Voit punnita tai olla punnitsematta.
Reseptipankki ja Liikepankki videoineen
✅ Läsnäoleva etätuki FB-ryhmän kautta, josta saat ksyymyksiisi apua
✅ Ja PALJON muuta...

KERTAMAKSULLA
OSAMAKSULLA
LIIKUNTAEDULLA

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK

Pystyn samaistumaan hyvin tilanteeseesi

(kurkkaa tästä oma muutostarinani…)

Tiedän tasan tarkkaan mitä merkittävä elämäntapamuutos vaatii teoriassa, mutta myös käytännössä. Mihin fokus kannattaa laittaa ja mihin energiaa ei kannata uhrata sekuntiakaan.

Miksi?

Sen lisäksi, että olen auttanut tuhansia miehiä ja naisia polttamaan rasvaa ja kiinteytymään…

olen itsekin tehnyt merkittävän kurssinmuutoksen aikoinaan ja sulattanut rasvaa -20 kg rasvaa (tästä suurimman osan vain -4-5kk aikana, tarkempaa tuloskehitystä myöhemmin dokumentoituna), rakentanut sporttisemman lookin ja laittanut sivuraiteelle ajautuneet elämäntapani uuteen uskoon.

Olen rehellinen sen suhteen, että tämä vaatii kyllä duunia, mutta mistään ydinfysiikasta ei ole kyse, kun keskitytään oikeisiin asioihin. 

Sinäkin pystyt samaan jos aidosti sitä vain haluat.

 

Tässä lyhyesti omasta kurssin muutoksestani:

Oli masentavan pimeän marraskuun keskellä, laskin päiviä häämöttävään lomamatkaan. Olin totaalisen uupunut, poikki ja väsynyt – v**utti suoraan sanoen. Kynttilää oli poltettu molemmista päistä aivan liian pitkään - useamman vuoden ajan.

Vaikka firmani menestyi erittäin hyvin, niin voin itse huonosti. Olin tehnyt liikaa duunia ja palanut loppuun, ja se näkyi myös päällepäin…

KUVA: Habitus ennen kurssin muutosta, jossa kieltämättä näkyy etten voinut kovin hyvin. Oman kokemukseni takia tiedän tasan tarkkaan, että muutoksen aloittaminen ei ole helppoa. Tyypillinen tunne on, ettei tästä tule yhtään mitään ja takana saattaakin olla useita epäonnistuneita sekä lannistavia yrityksiä. Kurssin muutos kuitenkin aina mahdollista kenelle tahansa.

Eräällä lomareissulla ehdin pysähtyä kunnolla, reflektoida tilannettani ja tehdä päätöksen kurssin muutoksesta. Tämä oli vasta ensimmäinen askel ja tiesin, että hommia paljon oli edessä. Seuraavan 12 kuukauden aikana tapahtui paljon hyviä asioita.

Kuten alla olevista kuvista (noin 12 kk tuosta yllä olevasta) alla näkyy, olen 44-vuotiaana paremmassa kunnossa kuin koskaan aikuisiällä.

Pudotin + 20 kiloa rasvaa, josta tosiaan suurimman osan vain 4-5kk aikana ja rakensin haluamani sporttisen lookin – version 2.0 itsestäni. Tämä muutos ei tapahtunut sormia napsauttamalla ja asiat, jotka tähän sporttisempaan lookin rakentamiseen liittyvät olivat moniulotteisia eikä pelkästään liiku näin ja syö tällä tavalla tyyppisistä jargonia. Moni näistä tekijöistä oli kiinni täysin siitä omasta päänupista ja mind setistä.

Alla seurantadataa vuoden ajalta:

 

Tuon freesimmän habituksen lisäksi mukaan tarttui muitakin hyötyjä, kuten…

 

 • Terveysmarkkerit viitearvojen sisään: Puhtimittaukset seurannassa.
 • Parisuhde/läheiset/ystävät: Kyky olla läsnä, elää hetkessä.
 • Kauttaaltaan parantuneet ihmissuhteet: Vapaa-ajalla ja työelämässä.
 • Fyysinen suorituskyky: Etenkin voiman ja kestävyyden osalta.
 • Hyödyt yritykselleni: Työteho, tuottavuus ja kustannustehokkuus.
 • Huimasti parantunut stressinsietokyky ja kärsivällisyys.
 • Elämänilo ja optimistisuus: Erilaiset asiat ahdistavat vähemmän.
 • Jaksaminen ja energisyys: Virtaa riittää työpäivän jälkeenkin.
 • Leppoisampi olotila: Olen varmasti vähemmän m..kku tätä nykyään.

 

Ymmärrän henkilökohtaisen kokemukseni kautta paremmin myös Sinua. Olen kohdannut ne samat tyypilliset kipuilut, epävarmuuden tunteet ja haasteet mitä prosessin aloittamiseen sekä läpiviemiseen useimmiten liittyy. 

Hyvä uutinen on, että niihin löytyy ratkaisut! Ja ne ovat nyt sinunkin hyödynnettävissä.

Tämä valmennus ei ole vain “massatuotettu pdf-lappu kouraan” tyyppinen pikafiksi, vaan tuhansilla valmennettavillani ja myös itselläni kenttätestattu menetelmä, joka antaa kaikki työkalut tehokkaaseen rasvanpolttoon ja kropan muokkaukseen tavalla, jossa keskiössä on oppimisprosessin kautta rakentuva pysyvä muutos.

Sinun tarvitsee nyt ottaa se ensimmäinen askel ja tehdä päätös aloittamisesta. Sen jälkeen luotat vain prosessiin ja viet ohjeita käytäntöön, niin hyviä asioita tapahtuu.

Mitäpä sanot? Eiköhän laiteta sinutkin kuntoon! Se onnistuu tuosta alta:

HYPPÄÄ MUKAAN TÄSTÄ

Mitä Pyöreät Pakarat 3.0 valmennuksessa on luvassa?

(Sivun lopussa yksityiskohtaisempi kuvaus)

✅ VIIDEN TÄHDEN RAVINTOVALMENNUS: Tavalla, joka haastaa ja opettaa sinua ajattelemaan pelkän laput silmillä toteutuksen sijaan. Tämä osio on suunniteltu yhdessä kokeneiden ravitsemusterapeuttien kanssa ja keskeinen sanoma on yksilöllisesti skaalattu joustavuus, joka mahdollistaa myös erinomaisen tuloskehityksen.

✅ UUDET JA KATTAVAMMAT HARJOITUSOHJELMAT: Sporttista muotoa ja tehokasta rasvanpolttoa tuoreimpaan tutkimusnäyttöön pohjaten. Eri lähtötilanteisiin, taustoihin (aloittelija, tauolta palaava, kokeneempi) ja harjoitusmääriin (2, 3 ja 4 x/vko). Kuntosalille ja kotiin. Yksilöllisin lähestymistapa Suomen nettivalmennus skenessä? Todennäköisesti.

 AKTIIVINEN, AIDOSTI VÄLITTÄVÄ JA INHIMILLINEN ETÄTUKI: Tee tuloksia kokeneiden elämäntapamuutos, rasvanpoltto -ja kiinteytysspesialistien johdolla. Takaamme, ettet jää ikinä kysymysten kanssa yksin ja / tai ymmärrä jotain asiaa väärin.

 VOIMAANNUTTAVA YHTEISÖ: Ryhmä kohtalontovereita, jotka kannustavat ja tukevat niillä heikoillakin hetkillä, kun tekisi mieli luovuttaa. Todella kiitelty elementti aiemmilta vuosilta. Osallistu TAI seuraa taustalta. Sinä päätät.

 OPPIMISEEN KANNUSTAVAT JA INSPIROIVAT INFOVIDEOT: Ymmärrät MIKSI teet tiettyjä asioita pelkän MITEN sijaan. Ytimekkäästi ja todella helposti ymmärrettävässä muodossa. Lyödät alempaa sivulta tarkemmat aiheet, joita infoissa käsitellään.

 MIELENKIINTOISET BONUSMATERIAALIT: Löydä syventävää tukimateriaalia omaan tahtiin tutustuttavaksi. Paljon harjoitteluun, ravitsemukseen ja palautumiseen liittyvää tietoa miniluento- ja teoriamuodossa.

OSTA NYT

 

…mutta ennen kuin mennään kurssin yksityiskohtaisempaan sisältöön tarkemmin (alempaa löydät tarkemman kuvauksen), varmistetaan, että tämä on sinua varten.

Ok? Hyvä! 👇

Se viimeinen matka kohti kiinteämpää ja sporttisempaa kroppaa toteutustavalla, josta nautit… 

Jotta pääset hieman kartalle siitä minkälaista muutosta tässä oikein lähdetään tavoittelemaan, niin katsotaan miltä elämäsi saattaa näyttää nyt ja miltä tämän valmennuksen toteutuksen jälkeen

 

Kysy siis itseltäsi: onko tässä listassa jotain tunnistettavaa omasta tilanteestasi…

⛔️ Olet jo pitkään yrittänyt saada painoa putoamaan ja kroppaa kiinteytymään testaten erilaisia trendikkäitä ruokavalioita, mutta mikään ei ole tuonut pysyvää muutosta vaan kilot tulevat aina (usein korkojen kera) takaisin. 

⛔️ Jos tarkemmin mietit asiaa, niin olet laihduttanut enemmän tai vähemmän koko aikuisikäsi ja haluat laittaa pisteen tälle.

⛔️ Tunnistat itsesi mustavalkoajattelusta: Joko 100 % lapun mukaan TAI  kontrolli karkaa täysin. Toisin sanoen normaali syöminen tai neutraali suhde ruokaan puuttuu (täysin).

⛔️ Välttelet kenties hiilihydraatteja, koska ketogurut ovat sanoneet, että ne ovat pahasta ja syy lihomiselle.

⛔️ Et uskalla syödä (etenkään ilman jatkuvaa ruokien punnitsemista), koska pelkäät lihovasi. Tämä johtaa asteittain kumuloituvaan nälkävelkaan ja aika-ajoin syötkin sitten mitä vain kaapista ja kaupasta mukaan tarttuu ja paljon kerrallaan.

⛔️ Sinulla kertyy rasvaa herkästi vatsan, reisien ja lantion alueelle, etkä tiedä mitä asialle voi tehdä.

⛔️ Olet kyllästynyt tekemään aina kerta toisensa jälkeen uuden ryhtiliikkeen vain huomataksesi hetken päästä, että olet taas alkupisteessä (jopa heikommassa tilanteessa).

⛔️ Jatkuva makeanhimo vaanii nurkan takana ja herkkuhimo yllättää päivittäin lähes poikkeuksetta, etenkin iltaisin. 

⛔️ Jatkuva väsymys hankaloittaa aidosti elämääsi - etenkin töiden jälkeen tuntuu mahdottomalta jaksaa tehdä oikein mitään vaikka haluaisikin.

⛔️ Epäilet, että toimiiko aineenvaihduntasi normaalisti - voiko taustalla olla jopa säästöliekkiä, etkä tiedä miten tällaisesta erittäin ikävästä ongelmasta pääsisi eroon.

⛔️ Haluaisit vihdoin polttaa oikeaoppisesti rasvaa ja tuntea olosi upeaksi missä vaatteissa tahansa. 

⛔️ Haluat sporttisemman vartalon, tiiviimmän keskivartalon, pyöreämmät pakarat sekä olkapäät, mutta aiemmat kokeilut eivät ole tuottanut haluamiasi tuloksia. Treenisi junnaa.

⛔️ Epäilet toimiiko pakaroiden hermotus ja aktivaatio oikein (tämähän on perusedellytys pakaroiden muokkaavan harjoittelun aloittamiselle).

⛔️ Haluat siirtyä epävarmoista ja / tai epäonnistuneista kokeiluista kenttätestattuihin harjoitusmenetelmiin, joiden on todistettu toimivan jo +10 000 naisella ennen sinua.

 

Oli miten oli. Jos tunnistit itsesi yhdestä tai useammasta kohdasta, niin olet oikeassa paikassa. Jatka siis lukemista, niin kerron mihin voit päästä valmennuksen avulla.

Sillä valmennuksen avulla tulet…

✅  Aloittamaan elämäsi viimeisen (ja ainoan tarvittavan) matkan kohti kiinteämpää kroppaa ja oppimaan työkalut sekä menetelmät, kuinka saavutetut tulokset tulevat myös säilymään elämästä samalla nauttien, ilman spartalaista elämäntyyliä.

✅  Oppimaan uudenlaisen tavan lähestyä ravitsemusta, jossa keskiössä on eri vaiheisiin sopivat työkalut sekä sopiva rentous ja sallivuus ilman ikäviä takapakkeja tai mustavalkoajattelua.

 Oivallat mikä omassa ajattelussasi on johtanut ikuiseen laihdutuskierteeseen ja jojoiluun painon kanssa sekä ymmärrät miten tämän “mindsetin” voi muuttaa toisenlaiseksi.

 Opit syömään riittävästi (myös hiilihydraatteja) tavalla, joka tukee jaksamista, palautumista ja kehittymistä sekä muutoksia kehonkoostumuksessa / painonhallintaa.

✅ Tulet ymmärtämään, että fiksun ja tuloksia tuottavan ruokavalion voi toteuttaa muutenkin kuin laskemalla 24/7 kaloreita ja käyttämällä kaikki salaatinlehdet  sekä parsakaalit vaa’an kautta.

✅ Havaitsemaan, kuinka itsetuntosi ja pystyvyyden tunteesi kasvaa päivä päivältä, tunnet itsesi vahvemmaksi löydät uudenlaista elämäniloa sekä positiivisempaa suhtautumista asioihin 

✅  Tulet polttamaan rasvaa kehostasi -4-8 kg (mikäli näin haluat, pakkoa ei ole) ja kiinteytymään rakentaen samalla sporttisia lihasmuotoja mm. pakaroiden, olkapäiden ja käsivarsien alueelle.  

✅ Huomaamaan jo ensimmäisten viikkojen aikana, kuinka herkkuhimosi väistyy ja tilalle tulee kylläinen sekä energinen olotila.

✅  Saavuttamaan virkeän ja energisen arjen, jossa jaksat tehdä ja touhuta asioita, jotka tuntuneet aiemmin ylivoimaisilta. 

✅  Nostamaan aineenvaihduntasi uudelle tasolle joka alkaa hyrräämään tehokkaasti, ja jonka ansiosta voit syödä määrällisesti selkeästi enemmän ja myös niitä “ei niin terveellisiä” ruoka-aineita.

✅ Vaihtamaan vaatekokoa pienempään ja mahtumaan taas vuosien takaisiin vaatteisiin. Voit pukeutua juuri kuten haluat vaikka sitten vähän ihonmyötäisempiinkin vaatteisiin. 

 Vartalosi alkaa näyttämään sporttisemmalta ja vartaloon alkaa rakentumaan naisellista lihasmuotoa mm. pakaroiden alueelle.

✅  Nostamaan harjoittelusi täysin uudelle tasolle ja myös oppimaan miten treeniä kannattaa rytmittää, jotta kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa.

 Löydät vihdoin kadoksissa olleen yhteyden pakaroihisi, jotka tulevat vahvistumaan päivä päivältä. Tämä johtaa (lihasmuotojen lisäksi) siihen, että sinusta tulee vahvempi ja suorituskykysi tulee paranemaan eri liikuntamuodoissa (palloilulajit, juoksu jne.

✅  Huomaat, kuinka onnistumiset ruokkivat toinen toistaan ja nälkäsi kasvaa syödessä tavoitteen asettelun suhteen.

 

Tämän on todistanut jo yli 10 000 naista. Ja nyt on sinun vuorosi. 

"Tämä resonoi Marko, haluan mukaan!"

NO SE ONNISTUU TÄSTÄ

 

Mikä on se salaisuus, joka on testattu jo +10 000 naisella ja jonka avulla, sinäkin tulet tekemään pysyviä tuloksia? 

 

Oikeasti kyse on varsin yksinkertaisesta prosessista, kun sen oikein oivallat. 

   

Eteneminen tapahtuu näin: 

 

1. Ensimmäisenä pääset tutustumaan aloittamiseen liittyviin työkaluihin, jotta hahmotat valmennuksen kokonaisuuden yhdellä silmäyksellä.

2. Seuraavaksi teet alkukartoituksen, jonka kautta ymmärrät missä olet nyt, mitä kohti lähdet etenemään ja mitä asioita seuraamme matkan varrella.

3. Valitset itsellesi taustaasi sopivan ja tavoitteitasi tukevan ravitsemusstrategianja toteutustavan.

4. Ja sitten otat käyttöösi harjoitustaustaasi ja ajankäyttöösi istuvan harjoitusohjelman. 

5. Tämän jälkeen olet valmis toteuttamaan asioita käytännössä ja ennen kaikkea nauttimaan matkasta kohti uutta elämää.

6. Matkan varrella seuraat omaa edistymistäsi, teet tarvittavia muutoksia ja kysyt tarvittaessa apua etätuesta. Et ole yksin.

7. Valmennuksen päätteeksi teet väliarvioinnin miten matka on sujunut. Tämän tehtävänä on ohjata ja kannustaa Sinua oppimisprosessiin. 

8. Saat lopuksi myös asianmukaiset ohjeet siihen miten Sinun kannattaa jatkaa valmennuksen jälkeen, jotta saavuttamasi tulokset eivät valu pöntöstä alas.

Pohditko vielä, että sopiiko tämä valmennus varmasti sinulle?

Tässä muutamia nostoja ja mikäli niistä itsesi tunnistat, niin tämä on sinulle.

 Olet ihan tavallinen Neiti, Leidi tai Rouva, jolla on tavoitteena rasvanpoltto ja kiinteytyminen sekä pysyvä elämäntapamuutos. 

 Iälläsi ei ole merkitystä, jos olet vain valmis heittäytymään prosessille ja toteuttamaan ohjeita parhaasi mukaan. Mukana on aiemmin ollut naisia kaikkea väliltä 18 v - 65 v. 

 Fyysinen kuntosi voi olla 1. erittäin huono 2. kohtuullinen 3. hyvä tai 4. erinomainen. Kaikille eri kuntotasoille löytyy omat räätälöidyt harjoitusmallit. 

✅ Pystyt harjoittelmaan keskimäärin 2-3 (-4) kertaa viikossa kuntosali TAI kotiympäristössä ohjeistuksen mukaisella lihasvoimaharjoitusohjelmalla. Kyllä, enempää ei tarvita, itseasiassa suurempi määrä vain haittaa kehittymistä useimmissa tapauksissa.  

✅ Et ole vielä löytänyt sopivaa valmennusta ja lähestymistapaa, jolla saisit erittäin hyviä kiinteytystuloksia siten, että matkasta voi samalla nauttia ja ennen kaikkea tavalla, joka tarjoaa työkalut myös tulosten säilymiseen ympärivuotisesti. 

✅ Haluat olla paremmassa kunnossa, vahvempi, kestävämpi ja toimintakykyisempi, jotta arkesi soljuisi mukavammin. Tähän on valmiit ja testatut työkalut odottamassa.

✅ Haluat harjoitella, JOKO kotona TAI kuntosalilla. Kumpaakin löytyy omat ohjeistukset. Kotiin riittää minimissään oma keho ja kivireppu jos haluat operoida minimalistisella tavalla. Säädettävillä käsipainoilla ja kummarilla saadaan hieman monipuolisuutta kotitreeniin.

✅ Arvostat tutkimusnäyttöön pohjaavaa lähestymistapaa nopeasti vaihtuvien trendien perässä juoksemisen sijaan. Tutkimusnäytön lisäksi menetelmät on kenttätestattu tuhansilla naisilla. 

✅ Haluat erittäin kokeneen, elämänkokemusta omaavan ja asiantuntevan valmentajan sekä fysioterapeutin auttamaan muutosprosessissa. +20 vuoden kokemuksen kautta tiedän, että ihmisillä on hyvin erilaisia elämäntilanteita, joissa pitää osata edetä yksilöllisesti.

OSTA NYT

Mutta mutta…. Haluan olla sinulle kuitenkin täysin rehellinen.

 

Vaikka kyse on Suomen nettivalmennus skenessä poikkeuksellisen yksilöllisen lähestymistavan tarjoavasta kokonaisuudesta, niin valmennus EI sovi aivan kaikille.

Lue seuraava tarkkaan, niin et tee väärää päätöstä… Valmennus EI sovi sinulle jos:

 

 Sinulla on diagnosoitu vakava syömishäiriö tai isoja ongelmia omassa kehonkuvassasi. Lievät tällaiset ovat kovin yleisiä, eikä este osallistumiselle, mutta jos tilanteesi on vakava, niin suosittelen olemaan yhteydessä syömishäiriöliittoon. 

❌ Tähtäät bikini tai bodyfitness kisoihin tai haluat omaksi iloksesi tavoitella kisalavakuntoa. Tämän kaltainen tavoitteenasettelu vaatii aina henkilökohtaisen valmennuksen eikä tavoite sovi kuin murto-osalle. 

 Haluat ketoosiin pohjaavan ravitsemusohjeistuksen. Tämän valmennuksen ravintovalmennus ei pohjaudu ketoosiin. Isolle massalle verkkovalmennusmuodossa en näe sitä sopivaksi työkaluksi, vaan enemmän isona riskinä väärinymmärryksille, jotka voivat aikaansaada vakavampiakin ongelmia.

❌ Olet vain pikavoittojen perässä ja etsit vain “pdf lapun kouraan” -tyyppistä ratkaisua. Tämä valmennus tulee hieman haastamaan sinua. Mistään ydinfysiikasta ei ole kysymys, mutta jonkin verran täytyy pystyä heittäytymään mukaan, jotta saat kaiken tästä irti. 

❌ Elämäntilanteesi on kaaos (uni, stressi, arjenhallinta ovat heikolla tolalla.) Kuten varmasti itsekin ymmärrät, tämän kaltaisessa tilanteessa on pureuduttava ensin tausta- ja juurisyihin, jotka ovat perusedellytyksiä systemaattisemman liikunta- ja ravintopuolen ohjeistusten jalkauttamiseen. Ei pyritä pylly edellä puuhun siis. 

 Jos päätavoitteesi on ainoastaan kestävyyskunnon parantaminen (puolimarathon, marathon, triathlon jne.). Tässä valmennuksessa pääfokus on rasvanpoltto, kiinteytyminen ja kropan muokkaaminen. Vaikka kestävyysharjoittelua mukana onkin, niin pääpaino on tavoitetta tukevassa lihasvoimaharjoittelussa.

❌ Etsit jotain ihmepilleriä tai trendikästä dieettiä, jossa syödään paljon superfoodeja ja kikkaillaan erikoisilla (ja kalliilla) lisäravinteilla. Saat laillistetun ravitsemusterapeutin laatimat ohjeet, mistä tule löytämään mitään erikoisuuksia ja hömppää. Miksi? No kun ei niitä nyt vaan tarvita tulosten aikaansaamiseen. 

❌ Lähestyt asioita useimmiten negaation ja uhkien kautta. Haluan mukaan ainoastaan hyvällä pöhinällä ja positiivisuuden kautta asioita lähestyviä henkilöitä, jotka haluavat aidosti oppia uutta, yrittää parhaansa ja edetä ratkaisukeskeisesti. Negatiivisuudelle ja luovuttamisilmapiirin lietsomiselle valmennuksessa on nollatoleranssi

 

Mitä tämä 100% UUSI Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennus tuo ja tarjoaa sinulle seuraavan 12 viikon ajan?

 

Valmentajasi Marko Kuoppasalmi

Olen Marko Kuoppasalmi, Kuntokompassin osa-omistaja ja suositun Personal Training Studion perustaja. 

Koulutukseltani olen Fysioterapeutti & FAF Personal Trainer ja valmennustyötä olen tehnyt kokopäiväisesti +20 vuotta.

Vuosien varrella olen syventänyt osaamistani ja erikoistunut nimenomaan NAISTEN rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen lähestymistavalla, joka tarjoaa avaimet myös pysyvään muutokseen.

Osa-alueet, johon olen erikoistunut:

 • Kiinteytyminen ja rasvanpoltto.
 • ​Kehonmuokkaus ja lihaskasvu.
 • Pitkäjänteinen elämäntapamuutosprosessi.

Noin 90 % asiakkaistani on ihan tavallisia naisia, jotka haluavat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, kiinteytyä ja näyttää sporttiselta. Jaksaa kauttaaltaan paremmin ja voida hyvin arjessa. Ilman kikkakolmosia tai trendikkäitä muoti-ilmiöitä, joita sosiaalinen media on tänä päivänä pullollaan.

Toimin ja operoin AINA näyttöön pohjaavilla menetelmillä.

Minua ei oikeastaan kiinnosta julkisuudessa näkyminen tai uusimmat 

trendit. Niitä tulee ja menee.

Minua kiinnostaa ja motivoi eniten: Asiakkaideni mitattavat tulokset.

Sitten tosi tärkeä asia, josta jo edellä mainitsin.

Nykyään hyvinvointiskenessä päätään nostavaan ja varsin harmilliseen vastakkain asetteluun liittyen haluan korostaa, että oma lähestymistapani EI edusta kumpaakaan seuraavista ääripäistä. 

 

1. Mustavalkoinen dieetti kaikki vaa’an kautta, lyhyt projekti, ilman kompromisseja. Kaikki tai ei mitään, hampaat purren katkeraan loppuun asti, vaakalukema määrittelee onnistumisen ja epäonnistumisen, neuroottisesti ja ahdistuneena oireillen, älä kuuntele omaa kehoa koska ohjeissa lukee, että pitää tehdä niin ja näin, ensi maanantaina ryhdistäydyn, nyt tammikuussa lähtee uusi elämä jne. jne.…

 

TAI

 

2. Ole vain itseesi tyytyväinen, älä muuta tai rajoita mitään, älä vaadi itseltäsi mitään. Älä mittaa tai punnitse koskaan koska dieettikulttuuri, tee vain sitä mikä tuntuu mukavalta, lihavuus on ok vaikka se vaarantaisikin terveyden, vältä epämukavuusaluetta, koska menet rikki, älä laihduta koska se on väärin ja lihottaa, älä tavoittele muutoksia ulkonäössä, koska pinnallisuus jne jne..

 

Minusta tämän tyyppinen voimakas vastakkainasettelu ja oman aatteen pakonomainen tuputtaminen on ammattitaidon puutetta. Se kielii usein myös kokemattomuudesta ja kenties myös omien ongelmien projisoinnista. 

Olen sitä mieltä, että näiden ääripäiden välistä löytyy parhaimmat ratkaisut KAIKILLE, koska käytössä on monia toimivia työkaluja ja menetelmiä vaihteleviin elämäntilanteisiin, erilaisille ihmisille ja monenlaisiin tavoitteisiin. 

Eikä nämä erilaiset lähestymistavat ja työkalut poissulje toisiaan. Päinvastoin ne tukevat toinen toistaan.

Eli joko tai sijaan sekä, että. 

Omassa valmennusfilosofiassani asiakas ja hänen määrittämänsä tavoite ovat aina keskiössä. Oma tehtäväni on kertoa mitä tämä tavoite vaatii, onko tähän edellytyksiä ja antaa näiden pohjalta ratkaisumallit, työkalut ja menetelmät, jotta tämä määritetty tavoite saavutetaan.

Ja minut tunnetaan juurikin personal trainerina, joka saa asiakkailleen tuloksia. 

Tämä on minulle tärkeintä valmentajana.

Epäiletkö, että juksaan sinua? En yllättyisi.

 
Tänä päivänä on jos jonkin moista veijaria esittelemässä omia kikkakolmosiaan tehokkaaseen rasvanpolttoon ja laihduttamiseen. Alla 3 todistetta väitteideni tueksi.

(Kotisivuiltani löydät näitä vinon pinon lisää. En tähän viitsi tunkea kaikkia).

 

CASE 1: Tiina Kujamäki 35v. - Muutos näkyy ja tuntuu

 

“Tämä matka ei ole tarjonnut minulle pelkästään apuvälineitä oikeaoppiseen ja turvalliseen salitreeniin, vaan tarjonnut myös kokonaisvaltaisen tuen hyvinvoinnin ylläpitoon sekä terveyttä edistävään elämäntyyliin.”

 

Tiina Kujamäki oli henkilökohtainen valmennettavani vuosina 2017 - 2018. Hänen alkutilanteensa oli luvalla sanottuna heikko. Ei kokemusta salitreenistä, huono kunto, reilusti ylipainoa, useita tuki- ja liikuntaelinongelmia sekä jaksaminen arjessa kauttaaltaan heikkoa. 

Yhteistyömme aikana, joka kesti tarkalleen ottaen 1 vuoden ja 8 kuukautta, hän teki todella ison elämäntapamuutoksen. Tapasin kahvilla Tiinan vastikään ja ilokseni totesin hänen säilyttäneen tulokset sekä elintavat, joita yhdessä parin vuoden aikana rakensimme.

KUVA: Valmensin Tiinaa vuodet 2017 - 2019 ja tänä aikana rakensimme hänelle uuden elämäntavan. Ja mikä tärkeintä, niin tämä uusi sporttinen elämäntyyli on myös säilynyt ja hän on pystynyt ylläpitämään tulokset, joita hän saavutti tuossa yhteistyömme aikana.

KUVA: Rasvaprosentin % (yllä kuvassa merkitty punaisella) ja terveydelle erittäin haitallisen sisäelinrasvan arvot saimme terveysviitearvojen sisään jo ensimmäisen 3-4 kuukauden 

KUVAT: Painoa putosi -20kg,  senttejä suli yhteensä -75cm ja rasvaprosentti laski -20%

Tiina on mainio osoitus siitä, mitä pitkäjänteinen ja prosessiajatteluun pohjaava valmennus voi aikaansaada. Ison muutoksen, joka myös säilyy.

1,8 vuoden aikana tapahtuneet muutokset kiteytettynä:

 • Rasvaprosentti 37,9% —> 17,7% (-20,2%)
 • Senttejä sulanut yhteensä – 75 cm
 • Paino n. -20kg
 • Rasvamassaa -n.20 kg
 • Sisäelinrasva 13 tasosta  –> 3 tasoon (viitearvot 1-9)
 • Vaatekaappi ja habitus uusiksi
 • Voimatasot useimmissa perusliikkeissä +100%
 • Nilkan alue 100 % kivuton eikä rajoita harjoittelua
 • Niska- ja hartiaseudun kivut kadonneet
 • Vireystaso ja työteho tuplaantuneet
 • Hurahtaminen kuntosaliharjoitteluun

Edellä vielä kuva hänestä nykykunnossaan vuonna 2022, 4 vuotta yhteistyömme päättymisen jälkeen. Usein se haastavin painonhallintavaihe on myös onnistunut mallikkaasti. 

 

Alla olevalta videolta, voit myös kuunnella hänen mietteet siitä, mitä kaikkea positiivisia hyötyjä valmennus ja yhteistyömme saivat hänen elämässään aikaan (pelkän peilikuvan ja vaakalukeman lisäksi):

Video Poster Image
OSTA VALMENNUS TÄSTÄ

 

CASE 2: Sanna 20v - Kohti pysyvää elämäntapamuutosta samalla oppien ja matkasta nauttien

 

“Kilojen karistaminen oli yllättävän vaivatonta. Ehkä eniten selkeiden ohjeiden ja suunnitelmallisuuden sekä positiivisen tilivelvollisuuden myötä. Tekeminen ei oikeastaan alkanut stressaamaan missään kohtaa. Mukana oli myös sopivasti joustavuutta (= elin ihan normaalia elämää) koko ajan. Motivaationi pysyi melko tasaisena koko vuoden ja luotin aidosti Markoon sekä hänen ammattitaitoonsa.” 

 

Teimme Sannan kanssa noin vuoden päivät yhteistyötä vuosina 2021-2022 (yhteistyö jatkuu edelleen tätä kirjoitettaessa). Hän oli täysin aloittelija saliympäristössä valmennuksen alkaessa. Hänen muutosprosessinsa on ollut poikkeuksellisen lineaarinen. 

Harvemmin olen päässyt todistamaan näin mukavasti soljuvaa valmennusyhteistyötä mitä hänen kanssaan tehty. Huom: Tässä kohtaa haluan korostaa, että harvemmin muutos on yhtä voittoparaatia, vaan matkan varrelle mahtuu lähes poikkeuksetta hieman koukeroita ja vastoinkäymisiä sekä takapakkeja. Näitä Sannallakin on varmasti vielä edessä. Kaikki on kuitenkin taklattavissa fiksulla toiminnalla.

Tärkeintä on pyrkiää hahmottamaan isoa kuvaa ja pitämään kurssi tämän suhteen tavoitetta tukevana.

KUVAT: Muutos maaliskuu 2021 vs. maaliskuu 2022.

KUVA: Sannan edistymisen seurannasta vuoden varrelta. Painoa putosi tänä aikana lähes -24kg ja senttejä suli yhteensä -85cm. 

Maaliskuu 2021 - Maaliskuu 2022 välisenä aika:

 • Kehon kokonaispaino -23,6 kg
 • Rasvamassa -25,2 kg
 • Lihasmassa +/- +0,8 kg
 • Senttejä yhteensä -85cm
 • Sisäelinrasva 18 → 8 (terveysviitearvot 1-10)
 • Voimatasojen kasvu 50-100% useimmissa perusliikkeissä
 • Kestävyyspuolella pohjat kuntoon.

Kuvassa vielä vyötärön alueen muutos havainnollistettuna:

 

CASE 3: Hanna 36v. - Liikunnan ilo ja terveellinen ravitsemus takaisin rutiineihin ja rasvaprosentti -10%

 

“Ruokailujen säännöllisyys ja terveellisyys on tullut taas osaksi arkea - sitä kautta parempi jaksaminen ja mieliteot ovat selkeästi vähentyneet. Olen oppinut tunnistamaan mielihalujen lähteet (ruokailuvälin venyminen, väsymys, stressi yms.) ja näitä hetkiä olen pyrkinyt prosessoimaan. Intoa riittää ja on ollut motivoivaa huomata voimatasojen palaavan nopeasti.” 

 

Meillä oli Hannan kanssa tiivis etävalmennussuhde 2021 elokuu - 2021 joulukuu eli aikalailla 5 kuukautta. Hänellä oli takana hieman haastavampi jakso omassa elämässään, jonka seurauksena itsestä huolehtiminen oli jäänyt hieman paitsioon. 

Päätavoitteena hänellä oli kiinteytyminen ja säännöllisen liikunnan sekä tasapainoisen ravitsemuksen tuoma hyvän olon tunne takaisin. Tätä kautta myös energiaa ja jaksamista arkeen lisää. Yhteistyö oli kauttaaltaan onnistunut ja pääsimme asetettuun tavoitteeseen aika lailla siinä aikataulussa, joka oli tavoitteenakin.

KUVA: Inbodyraportit elokuu 2021 - joulukuu 2021.

Kehonkoostumuspuolen muutokset:

 1. Paino laski -7,6 kg
 2. Senttejä suli yhteensä -36 cm
 3. Rasvaprosentti tippui -9,7 % 
 4. Rasvamassa väheni - 8,3 kg
 5. Lihasmassa kasvoi +0,5 kg
 6. Sisäelinrasva laski -3 tasoa 

 

Muita havaittuja positiivisia hyötyjä Hannan suusta: 

 1. Mieliteot ja herkkuhimot vähentyneet. 
 2. Energiaa ja jaksamista arkeen. 
 3. Itseluottamusta lisää. 
 4. Vaatteet istuvat paremmin päälle.
 5. Voimatasojen kasvu. 
 6. Kestävyyskunnon kohentuminen.
 7. Pystyvyyden tunteen lisääntyminen.
 8. Motivaatio kasvanut entisestään.

 

Tätä on tulosvastuullinen valmentaminen ja se on mitä teen suurella intohimolla ja työstäni aidosti nauttien.

En julkisuudesta oikein välitä, mutta minut on pyydetty useasti esiintymään eri medioihin (mm. Helsingin Sanomat, Yle aamu TV, MTV3, Yle Puhe, Ilta Sanomat, Iltalehti, Fit Body, Me Naiset), alan julkaisuissa.

Minut tunnetaan ennen kaikkea korkeakoulutettujen Personal Trainereiden puolestapuhujana. 

Olen koonnut yhdessä Jenni Eskelinin kanssa vuosien varrella tällaisen korkeakoulutetun ja moniammatillisen tiimin Kuntokompassille Helsinkiin, Töölöön. Operoimme yhdessä usean fysioterapeutin, liikuntatieteen maisterin ja ravitsemusterapeutin kanssa saman katon alla, kahdella privaatilla studiolla. Erittäin korkealla asiakastyytyväisyydellä. 

Asiaan liittyen mm. Helsingin Sanomat haastatteli minua aikoinaan:

 

Minulla käy asiakkaita pitkienkin matkojen takaa eri puolilta Suomea, koska kasvotusten valmennettaessa pääsee ammentamaan sitä kuuluisaa “hiljaista tietoa” mitä ei kirjoista tai kursseista löydy.

Näin teki esimerkiksi Pyöreät Pakarat 1.0 valmennuksessa mukana ollut Heidi. Hän tuli tapaamaan minua Keminmaalta asti vain 2 tunnin konsultointitapaamisen takia.

“Moikka Marko!

Haluaisin antaa vähän palautetta meidän tapaamisesta. Ensinnäkin, minulla on nyt toista päivää pakarat kipeänä alkuviikon ohjauksen jälkeen! Vaikka ei edes treenattu vaan katsottiin niitä tekniikoita pääasiassa läpi.

Ja se on mulle jo erikoista, arkuutta on tuntunut vaan pari kertaa koko henkilökohtaisen treenihistoriani aikana. Eli jo nämä pienet hienosäädöt YHDESSÄ ohjaustapaamisessa sain tänään aikaan, JES!

Vielä kun saan nämä pikkujutut treeniin vietyä säännöllisesti niin uskon että alkaa sujumaan ihan uudella nosteella (Tänään kokeilemaan asioita käytäntöön).

Etenkin askelkyykystä sain juuri sellaista neuvoa kuin kaipasin (että mikä siinä on oikeen mättänyt) ja ymmärsin kyllä mikä, vihdoinkin. Kaiken kaikkiaan TOSI tyytyväinen ja kiitollinen eilisestä ohjauksesta.

Kannatti todella tulla sinne Helsinkiin asti hakemaan neuvoa vaikka matka Keminmaalta ei mikään ihan lyhkäinen olekaan. :)

Löytyy taas kummasti ihan uutta intoa lähteä treenaamaan!"

- Heidi 26v.

Ja näin teki myös Elli Kauppinen, joka asuu Joensuussa ja kävi sieltä asti tapaamassa minua säännöllisesti valmennussuhteemme aikana. Elli on itsekin liikunta-alan ammattilainen ja personal trainer.

Alla olevalla videolla Elli kertoo omista kokemuksistaan.

Video Poster Image

Tiedän monien ihmettelevän mikä se salaisuuteni oikein on. 

Kaikki osaaminen on syntynyt oikeastaan äärimmäiseen kovalla työllä ja intohimolla, jolla olen puskenut itseäni tietoisesti erikoisosaajaksi naisten rasvanpolttoon, kiinteytykseen ja elämäntapamuutokseen liittyvissä asioissa.

Mikään ei ole tullut ilmaiseksi.

Kaikilla on myös omat esikuvansa, niin myös minulla. Kunnioitan mentorinani toiminutta personal trainer Timo Haikaraista erittäin paljon. 

Vuosien intensiivisen yhteistyömme kautta olen päässyt ammentamaan juuri sitä harvinaista erikoisosaamista ja hiljaista tietoa mitä virallisilla kursseilla ei käsitellä.

Mutta tämä saa riittää minusta, mennään takaisin sinuun ja asiaan jonka tiedän kiinnostavan sinua enemmän…

Kävin Pyöreät Pakarat 2.0 version. Kannattaako minun osallistua tähän 3.0. versioon? Mitä uutta? 

 

EHDOTTOMASTI KYLLÄ!

 

Luin henkilökohtaisesti jokaisen 2.0. version osallistuneen asiakaspalautteen ja kävin läpi etenkin ne kehitysalueet sekä toiveet, joita esille nousi. Tämä huomioiden olen tähdännyt siihen, että kokonaisuus tulee olemaan entistäkin parempi. 

 

Näitä asioita olen ottanut huomioon 3.0 version sisältöpäivityksessä:

 

1️⃣ Täysin uudet harjoitusohjelmat ja useampi eritasoinen harjoituspolku 

Kaikki harjoitusohjelmat on laitettu uusiksi. Sekä kotiin, että salille. Löydät 3 eritasoista harjoituspolkua, josta voit valita sopivan oman kuntotasosi mukaan: aloittelijalle, tauolta palaavalle ja aktiivitreenaajalle.

2️⃣ Säännölliset LIVET:

Aiheet tarkentuvat valmennuksen aikana ja osallistujien toiveet ovat tähän liittyen keskiössä. Tätä kautta saat juuri omaan tilanteeseen liittyen asiantuntija-apua.

3️⃣ Korvaavat ja vaihtoehtoiset liikkeet:

Löydät jokaiseen liikkeeseen useamman vaihtoehdon. Näin voit kätevästi hienosäätää ohjelman liikkeet juuri itsellesi sopivaksi mikäli kuntosalilta tai kotoa ei löydy tiettyä laitetta tai välinettä. 

4️⃣ Uudet entistäkin yksityiskohtaisemmat liikevideot:

Osa ohjevideoista on kuvattu ja selostettu täysin uusiksi ja mukana on myös paljon uusia liikkeitä (muutama todellinen timantti 💎, jota et varmasti ole ikinä kokeillutkaan). 

5️⃣ Uusittu vaihtoehtoinen ruokaohjeistus ilman kalorien laskentaa:

Uusittu käytännönläheinen osio siihen miten koostat tasapainoista ruokavaliota ilman kalorien laskentaa. Tämä on taito, joka on avaintekijä saavutettujen tulosten ylläpitämiseen ilman jatkuvaa ruokavaliostressiä.

6️⃣ Uusitut ja laajemmat erikoisruokavaliot eri kokoisille henkilöille:

Mukana on uudet ja useammalle eri lepokulutukselle suunnitellut erikoisruokavaliot, jotka on rakentanut kokenut ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Näin saat juuri sinulle ja tavoitteillesi sopivan ruokavalion. Löydät tuttuun tapaan gluteenittoman, maidottoman, gluteenittoman + maidottoman ja kasvismallin. 

7️⃣ Ohjeet mikäli epäilet vääristynyttä ruokasuhdetta itselläsi:

Jos tunnistat itsesi tietynlaisena ruokavaliostressaajana ja epäilet, että sinulla on hieman vääristynyt ruokasuhde, niin saat erikseen ohjeet kuinka sovellat valmennuksen ohjeita siten, että matka on sinulle mukava, nautittava ja stressitön. Huom: Mikäli sinulla on diagnosoitu oikea syömishäiriö tai vakavasti häiriintynyt suhde omaan kehoosi EN suosittele tämän kaltaista verkkovalmennusmallia sinulle lainkaan (en omaani enkä kenenkään muunkaan). Suosittelen kääntymään tällöin syömishäiriöklinikan puoleen.

 

Olet seuraavana vuorossa huomattavan pitkässä onnistujien jonossa.

Lunasta nyt tarjous ja hyppää messiin alta olevan napin kautta!

OSTA TÄSTÄ

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK

Tiedän, että vaikka kuinka vakuuttelisin miten hyvä valmentaja olen ja kuinka hyvä tämä ohjelma on… mikään ei merkitse sinulle enemmän kuin nähdä kuinka kaltaisesi naiset ovat JO onnistuneet ennen sinua.

Se tarkoittaa, että sinulla on aivan yhtäläiset mahdollisuudet onnistua. Tässä ei millään erityisgeeneillä ole merkitystä.

Keräsin alle vielä lisää tuloksia, kokemuksia ja kommentteja aiemmilta osallistujilta / valmennettavilta. 

Joukossa on aloittelijoita, kokeneempia ja kaikkea siltä väliltä. Monilla lähtökohdat hyvin erilaiset. On ylipainoa reilummin ja myös normaalipainoisia, joilla tavoite hieman kiristellä kroppaa napakampaan kuntoon.

Tässä ensin ennen-jälkeen -kuvia ja sen jälkeen osallistujien kommentteja:
Jenna 33v.
Laura 46v.
Maiju 36v.
Hanne 45v.
Ulla 32v.
Anne 32v.
Sanna 20v.
Saana 45v.
Laura 31v.
Linda 27v.
Minna 32v.
Heidi 34v.
Maria 56v.
Hanna 41v.
Mira 33v.

 

No niin, vielä tärkeä kysymys tähän loppuun: 

 

Ajattelitko jatkaa nykyistä toimintaa VAI lähtisitkö tekemään asioita tavalla, joka tuottaa pysyviä tuloksia ilman jäätävää stressiä sekä pakonomaista suorittamista?

Lopulta päätös on luonnollisesti sinun ja hyvin yksinkertainen: 

Jatkat sitä mitä olet tähänkin asti tehnyt, jolloin mikään todennäköisesti ei myöskään muutu.

Tai…

Otat nyt sen ratkaisevan askeleen ja päätät lähteä siipieni suojaan kuten tuhannet muut naiset ovat jo tehneet. 

Lupaan pitää sinusta hyvää huolta. 💙

Joka tapauksessa tee se päätös NYT! 

En tiedä vielä yhtään henkilöä, joka olisi miettimällä saanut mitään muutosta aikaiseksi.

Liity nyt mukaan!

 

Tiedän Marko, että valmennuksesi ovat olleet aina laadukkaita kokonaisuuksia, joten...

...haluan mukaan NYT HETI!

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK

 

Katso vielä usein kysytyt kysymykset, niin pääset aloittamaan treenin rauhallisin mielin.

UKK HARJOITTELU

UKK RAVITSEMUS

UKK MUUT

OSTA NYT

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK