VERKKOVALMENNUKSET

Bootyland Kokemuksia: Pirita Paloviita 

Tässä tarinaani, joka voi olla tuttu osaltaan monelle…

Olin vuosien varrella koittanut monenmoista kikkaa painonpudotukseen. Välillä oli karsittu kaikki rasvat pois, välillä kasvisruokavaliolla ja välillä hiilarit minimiin… Oli myös kausia kun söin vain 1000-1200 kcal / vrk ja ihmettelin kun paino jatkaa nousuaan, vaikka en syö juuri mitään. 

Enemmän ei ole aina parempi

Jossain kohtaa aloin treenaamaan ja tein senkin sitten aina ihan täysillä - vailla mitään järkeä. Treeni kesti +2h kerrallaan ja niitä oli 4 viikossa. Tein tosi paljon isoja pääliikkeitä varsinkin jaloille ja lisäksi vielä useamman eri tukiliikkeen. Luulin että enemmän on parempi. Ajan kanssa treenit alkoi tuntua vastenmielisiltä eikä motivaatiota enää ollut, koska se kävi niin raskaaksi, kroppa oli väsynyt ja saman treenin hinkkaaminen oli tylsää. Nämä asiat olivat keskeiset syyt siihen miksi lopulta uuvuin melkoisesti... 

Vähemmän treeniä enemmän ruokaa

Kun pari vuotta sitten löysin Markon valmennukset olin ensinnäkin ymmälläni: Oikeastiko vähemmällä treenimäärällä pääsen parempaan kuntoon?! Olin tosi epäilevä myös ruoan määrästä: Miten näin paljon syömällä voi muka laihtua?! Voiko oikeasti syödä perunaa ja vielä näin paljon, eikö se olekaan pahasta?! Epäilyistä huolimatta aloin viemään ohjeita käytäntöön. 

Kroppa alkoi reagoimaan heti

Kroppa alkoi oikeastaan reagoida heti, kun aloin mukailemaan ohjeita. Energiaa lisäämällä, treeniä vähentämällä ja parilla kevyehköllä aerobisella treenillä alkoi kumma kyllä tapahtua. Sentit alkoivat sulaa välittömästi, joka tuntui tosi hullunkuriselta. Yksi keskeisimmistä asioista, jotka olen ymmärtänyt ovat riittävä energiansaanti ja varsinkin hiilihydraattien merkitys treenissä, psyykkisessä hyvinvoinnissa ja jaksamisessa. Hiilarit on ennen kaikkea polttoaine, jolla jaksaa treenata ja se pitää myös aineenvaihdunnan käynnissä. 

Tärkeitä työkaluja tulevaisuuteen

Treenit Markon valmennuksissa ovat erinomaisia ja sopivan vaihtelevia, jonka kautta myös mielenkiinto on pysynyt hyvin yllä. Olen oppinut niin paljon asioita treenaamisesta, ruokavaliosta, fiksusta painonpudotuksesta ja levon merkityksestä, hermotuksesta, rasvanpolton purkamisesta, tasannevaiheen rikkomisesta jne. jne. Näitä uusia taitoa on tullut todella paljon ja mikä parasta: pystyn hyödyntämään näitä myös tulevaisuudessa.

Ja on se kroppakin muokkautunut itseäkin miellyttäväksi.

Vatsasta lähti -12cm, vyötäröstä -9cm ja paino tippui vajaa -6kg.

En voi olla kuin tyytyväinen!

Kiitos Marko opeista, avusta ja kaikista valmennuksista! 

-Pirita Paloviita

 

Valmennuksen infosivulle pääset tästä tai alla olevan napin kautta.

TUTUSTU BOOTYLAND VALMENNUKSEEN