VIP-SISÄPIIRI

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Sanni 45v - Tavoitteellinen 3 kuukauden kiristelyprojekti

marko kuoppasalmi kokemuksia sanni

 

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Sanni 45v.

 

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Sanni. Aloitimme 45 vuotiaan Sannin kanssa keväällä ETÄ -painotteisen valmennusyhteistyön. Tavoite oli suoraviivainen: Päästä jo kiinteästä kunnosta vielä kiinteämpään kuntoon siten, että matkasta voi kuitenkin nauttia ja asiat tehdään fiksulla tavalla terveyden ehdoilla ilman kärsimysnäytelmää. 

Lähtökunto oli mainio, mutta lopputuloksena entistäkin kiinteämpi kesäkroppa ja matka taittuikin vaivattomasti. Tehokkaat kotitreenit tekivät tehtävänsä yksilöllisen ruokailusapluunaan yhdistettynä

Lue Saanan kokemukset alta.

 

 

Otin Markoon yhteyttä alkukeväästä 2020 koska halusin päästä “kesäkuntoon” eli
saada keskivartalosta ylimääräistä rasvaa pois. ​​Olin edellisenä vuonna koittanut kiristellä kuntoa omin neuvoin, mutta huomasin tehneeni sen väärin, sillä paino tippui liian alas ja menetin paljon lihasmassaa niukan syömisen takia.


Ja miksi juuri Kuntokompassi ja Marko? 

​​

S​​iksi, että silmiini oli osunut useasti sosiaalisessa mediassa Markon kirjoittamia artikkeleita kiinteytymisestä, ruokavaliosta ja rasvanpoltosta. 
Pidin hänen käytännönläheisestä ja ammattitaitoisesta otteesta.

Koska olen liikkunut koko ikäni ja jo valmiiksi hyvässä kunnossa (päälajini on kiipeily, minkä ohella olen käynyt salilla kerran viikossa tekemässä lähinnä alavartalotreeniä), päädyin 3kk etävalmennukseen. 

​​Tapasimme livenä projektin alussa ja lopussa milloin keskustelimme ja otimme mitat, valokuvat sekä inbody-mittaukset. ​​Pyysin Markolta ruokavalion lisäksi koko kotitreeniohjelman, sillä Koronan myötä kiipeilykeskukset ja kuntosalit olivat kiinni enkä tiennyt miten tehdä tehokasta harjoittelua kotioloissa. ​​Halusin myös kohottaa aerobista peruskuntoani.

Projekti sujui todella kivuttomasti.

 ​​Energiavaje oli koko projektin ajan maltillinen, joten nälkä ei pahasti vaivannut ja energiaa riitti hyvin peruskuntolenkkeihin ja voimaharjoitteluun. Ruokavaliossa oli paljon vaihtoehtoja ja joustovaraa omien mieltymysten mukaan, kunhan pysyin annetuissa “makroissa” ja kalorimäärässä. ​Tankkauspäivät olivat taivaallisia, kun sai syödä hyvällä omalla tunnolla yli tarpeen. ​

Senttejä suli juuri sieltä mistä pitikin eli keskivartalosta lähti mukavasti rasvaa siten, että vatsalihakset alkoivat erottua. Lihasmassa pysyi tällä kertaa tiheästi tehtyjen voimaharjoitusten avulla täysin samana energiavajeesta huolimatta. ​​

Rasvaprosentin pienennyttyä koko vartalon alueelta lihakset erottuivat esiin luoden illusion, että lihasmassa olisi lisääntynyt. ​​Toki sain oikeastikin mm. takareisiin ja peppuun lisää muotoa, sillä mm. tykästyin aiemmin inhoamaani yhden jalan kyykkyyn ja lisäilin kotona innolla kahvakuulien lisäksi käsipainoja reppuun.

Myös aerobinen kuntoni parantui huomattavasti. ​​Lopputuloksena hyvinvoiva voimakas suht rasvaton vartalo eli sellainen,joillaisesta olen aina haaveillut! ​​Vartaloon jäi kuitenkin sopivasti rasvaa ja naisellisuutta, sillä en halunnut lihasmassan menetyksen lisäksi kehoa, joka olisi liian kuivan näköinen (olenhan jo 45v. ja liian rasvattomassa kunnossa rypytkin näkyvät selvemmin).

 

Kokemuksena yhteistyö oli positiivinen kaikin puolin

 

Olen todella tyytyväinen Markon panokseen ja tukeen projektin aikana. Yhteistyö sujui saumattomasti. ​​Raportoin Markolle viikottain syömiset, treenit ja fiilikset ja sain aina kommentteja ja vinkkejä jatkoon. ​​Esitin lukuisia tyhmiä kysymyksiä, mihin Marko jaksoi aina vastata kärsivällisesti ja rautalangasta vääntäen. 

​​Luotin Markoon ja tein kiltisti mitä “käskettiin”. En olisi ikinä uskonut saavani näin upeita tuloksia vain 3kk:ssa! 

 ​​Vaikka kuinka oletin tietäväni paljon treenistä ja ruokavaliosta, opin kuitenkin älyttömän paljon projektin aikana ja aion soveltaa oppimaani jatkossakin pysyäkseni hyvässä kunnossa. 

​​Aion myös jatkaa tiheämpää voimaharjoittelua kiipeilyn lomassa, sillä selvästikään aiempi kertaviikkoinen salitreeni ei ollut riittävästi lihasten ja voimatasojen kasvattamiseksi.
Voin suositella lämpimästi Markoa, mikäli sinulla on samanlaisia haasteita ja haaveita
oman vartalosi suhteen.
 
-Sanni 45v.

 


 

Lisää kokemuksia: 

PT MARKON VIP-SISÄPIIRI

 

POIKKEUKSELLINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KÄSIKSI ILMAISEKSI TYÖKALUIHIN, JOITA KÄYTÄN OMASSA ASIAKASTYÖSSÄNI

 

Hinta 0€ (Arvo 380€)

VIP kurssisi aktivoituu heti käyttöösi.

LIITY SISÄPIIRIIN ALTA

Jätä alle sähköpostisi ja pääset HETI käsiksi materiaaleihin ILMAISEKSI