NYT JOULUKUUN KAMPANJASSA -50%
OSTA NYT

KUNTOSALIHARJOITTELUN VUOSI -VERKKOVALMENNUS

 

"Suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Punainen lanka tekemiseen ja oikeasti kestävät tulokset."

➡️ Tee liikunnasta pysyvä elämäntapa selkärankaan ja tee jopa elämää mullistavia tuloksia.
➡️ Tämä on viimeinen valmennus, jonka tulet aloittamaan. Liity yli tuhannen osallistujan joukkoon nyt!
OSTA NYT

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK

Oletko kyllästynyt lyhyisiin nettivalmennuksiin tai käytkö kuntosalilla ilman minkäänlaista ohjelmaa?

 

Unohda aina epäonnistuvat pikadieetit ja satsaa pitkäjänteisyyteen ja systemaattiseen suunnitelmaan. Löydä punainen lanka harjoitteluusi ja tee mullistavia, pysyviä tuloksia.

 

"Kuukauden välein päivittyvät harjoitusohjelmat, kattavat ravintomateriaalit ja kahden kokeneen fysioterapeutin etätuki 12 kuukauden ajaksi... Vain yhden hassun nettivalmennuksen hinnalla."

 

Moikka,

Oletko kyllästynyt siihen, että motivaatiosi harjoitteluun tyssää aina, kun jokin lyhyt verkkovalmennus loppuu?

Tuntuuko, että 4-12 viikon nettivalmennukset ovat yksinkertaisesti liian lyhyitä pitkäjänteisyyden ja pysyvien tulosten näkökulmasta?

Koetko, että lyhyemmissä nettivalmennuksissa on pakko edetä liian tiukkaan tahtiin ja päällä on jatkuva stressi pysyykö matkassa mukana vai tippuuko kyydistä jo ennen kuin pääsee edes vauhtiin?

Yksi sairastelu ja flunssakierre (joita tulee väkisin johonkin väliin) pilaa käytännössä koko valmennuksen ja motivaatio lässähtää täysin…

Oletko kenties hyppinyt eri palveluntarjoajien nettivalmennuksesta toiseen huomaten, että kokonaiskuvan punainen lanka puuttuu täysin eikä nämä valmennukset tue toinen toisiaan.

 

Eteneminen ei ole suunnitelmallista ja pitkäjänteistä. Myös valmennusten laadussa saattaa olla valitettavan isoja eroja…

Nopeita tuloksia kenties tulee, mutta olet lähtötilanteeseessa sitäkin nopeammin (jopa heikommassa, kuin liikkeelle lähtiessäsi).

Ei hätää.

Tässä on valmiina täydellinen ratkaisu juuri näihin haasteisiin…

Terveisin Marko.

(Personal Trainer, Fysioterapeutti, 20+ valmennuskokemuksella)

 

Parin nettivalmennuksen hinnalla 12 kk kestävä valmennus

 

Miltä kuulostaisi kokonainen vuosi (12kk) nousujohteista, suunnitelmallista harjoittelua yksityiskohtaisilla ohjeilla, laatutakuulla?

…täysin omaan tahtiin ja stressittömästi… jopa kattavat ruokailumallit (seka-, kasvis, gluteeniton, maidoton jne.) ja ohjeet ravitsemuksen toteutukseen mukana!

Kuin Personal Trainer takataskussasi: kertoo joka päivä tismalleen mitä tehdä… vain murto-osalla PT:n hinnasta!

Et löydä mistään Suomesta näin pitkää, kattavaa ja laadukasta nettivalmennusta.

Mutta tulet löytämään suunnitelmallisuuden, säännöllisen ärsykkeen vaihtelun ja punaisen langan harjoitteluusi.

Tämä tie johtaa pysyviin, jopa elämää mullistaviin tuloksiin.

Mahdollisuutenasi on polttaa rasvaa jopa kymmeniä kiloja, kasvattaa lihasmassaa ja kohentaa kuntoa täysin uudelle tasolle. Niin, että takaisin vanhaan ei ole paluuta.

 

Kuvittele 12 kk päästä seuraava tilanne…

 

✅ Suunnitelmallisuus

Olet edennyt peräti 12 kuukauden ajan suunnitelmallisesti ja nousujohteisesti omassa harjoittelussasi - ja tehnyt tuloksia jopa niin paljon ettet ehkä uskoisi. Väliin on mahtunut ehkä jokunen flunssapätkä ja/tai lomareissu ja/tai työreissu, mutta tämä ei menoa ole haittannut. Ei koska nämähän kuuluvat elämään ja koska pidemmän aikavälin kokonaisuus ratkaisee – aina.

 

✅ Peilikuva ja habitus 

Olet roimasti kiinteämpi ja sporttisemman ”lookin” omaava aktiiviliikkuja. Vaikka tämä valmennus ei olekaan tyypillinen kuukauden tiukka rypistys, se kuitenkin tarjoaa optiona kaikki tarvittavat työkalut rasvanpolttoon, lihaskasvuun ja kropan muokkaamiseen. Päätät kuitenkin täysin itse haluatko niitä hyödyntää vai keskitytkö puhtaasti suorituskyvyn kehittämiseen. Joka tapauksessa tässä valmennuksessa suuri elämäntapamuutos on täysin relalistinen ja mahdollinen.

 

✅ Stressi suorittamisesta pois

 Et enää stressaa pakonomaisesti nopeiden tulosten perään. Ajattelet pitkäjänteisesti ja tiedostat, että kaikki ei aina mene kuin elokuvissa ja se on täysin ”fine”. Tätä kautta kaikki tekeminen on mukavampaa, rennompaa ja motivoivampaa.

 

✅ Pysyvyys ja elämäntapa

Et ajattele enää harjoittelua tai ravitsemukseen liittyvää toimintaa lyhyinä kuureina vaan kokonaisvaltaisena elämäntapana. Olet halutessasi hoikempi ja saavutetut tulokset ovat tulleet pysyäkseen. Painosi ei enää jojoile kuten aiempina vuosina. Et ota perinteisiä kesän ja joulun jälkeisiä hevoskuureja harjoittelussa, jotka loppuvat nopeasti liian korkealle asetetun riman takia. Ei vaan sinä osaat hienosäätää treenimäärääsi juuri sinun henkilökohtaiseen kokonaiselämäntilanteeseen sopivaksi.

 

✅ Suorituskyky

Harjoituspainohistoriaa tarkastellessa huomaat, että kehitystä on tullut useimmissa perusliikkeissä minimissään 30-50 %. Osassa liikkeissä liikkuu jopa kaksinkertainen määrä rautaa mitä vuosi takaperin liikkui. Lenkillä käydessäsi huomaat, että sama matka kilometreissä taittuu nopeammin ja alhaisemmalla keskiarvosykkeellä. Voimatasojen ja kestävyyskunnon koheneminen näkyy myös harrastamasi lajin (jalkapallo, tennis, sulkapallo, squash, jääkiekko jne.) parissa.

 

✅ Oppiminen ja motivaatio

Olet oppinut harjoittelusta ja sen ohjelmoinnista valtavasti uutta. Vuoden aikana opit kuinka harjoittelua tulee rytmittää, miten taata sopivaa ärsykkeen vaihtelua ja miten leipoa harjoitteluun sitä punaista lankaa, joka takaa kehittymisen pidemmässä juoksussa.

 

✅ Työkalut tulevaisuuteen

Sinulla on takataskussa 12 kk ajalle erilaisia ammattilaisten suunnittelemia harjoitusohjelmia, joita voit hyödyntää koska vain myös tulevaisuudessa. Näitä malleja kierrättämällä sekä varioimalla sinulla on vuosiksi eteenpäin materiaalia, joka takaa edelleen kehityskäyrän koholla pysymisen.

Valmentajasi

Marko Kuoppasalmi

 • Fysioterapeutti, Personal Trainer & Fysiikkavalmentaja
 • Kuntokompassin osaomistaja
 • Yli 20 vuoden kokemus valmennus -ja fysioterapiasektorilta

Jos valmennuksesta tulee kysyttävää, voit olla rohkeasti yhteydessä meilitse marko.kuoppasalmi[at]kuntokompassi.fi.

 

Yksi suosituimmista valmennuksista kautta aikain

 

Valmennukseen on osallistunut yli tuhansia miehiä ja naisia. Mukana on ollut niin aloittelijoita, tauolta palaavia ex-aktiiviliikkujia, keskikokeneita ja aktiiviliikkujia. Monet olivat tuttuja jo aiemmista verkkovalmennuksistamme.

Myös ilahduttavan monet liikunta-alan ammattilaiset (fysioterapeutit, personal trainerit) innostuivat lähtemään mukaan uusien virikkeiden ja ideoiden perässä.

Postiviinen palaute pääsi kieltämättä yllättämään meidät, vaikka olimmekin varmoja rakennustyömme laadusta.

Valmennuksen palautekeskiarvo on kolmen vuoden jälkeen huikea 4,9/5.

 

Alla esimerkkinä Anun, Sinin ja Saran kokemuksia. Alempaa löydät useita poimintoja näistä palautteista lisää.

Tiesitkö, että pysyvyyden kannalta tämä Sarankin mainitsema omaan tahtiin tapahtuva tie on lopulta se paras mahdollinen?

Nyt on siis turha stressata siitä, että pysytkö matkassa mukana vai tiputko kyydistä jo ensimmäisen ”muuttuvan tekijän” ilmaantuessa.

Valmennuksessa eteneminen tapahtuu täysin kiireettömästi ja ilman stressiä – kaiken ei tarvitse edetä minuuttiaikataululla.

Yksi flunssa tai ne kuuluisat ”muuttuvat tekijät” eivät pilaa projektiasi.

Ne kuuluvat elämään ja tämä valmennus huomioi sen.

Minkälaisilla menetelmillä tämä kaikki oikein tapahtuu? Käydään hieman läpi mitä kaikkea tämä kokonaisuus sisältää…

 

Valmennuksen kautta tulet saamaan mukaasi…

 

1️⃣ Apu tavoitteen asetteluun ja tulokulman valintaan

 

Heti, kun olet mukaan päättänyt lähteä saat tunnukset verkkoympäristöön. Ensimmäisessä osiossa käydään läpi yleisiä valmennukseen liittyviä asioita, tavoitteen asettelua ja erilaisia tulokulmavaihtoehtoja. Voit itse valita mitä ”polkua” lähdet kulkemaan ja me autamme tarpeen mukaan.

 

2️⃣ Ohjeet ja sähköiset työkalut edistymisen seurantaan

 

Jotta tiedät tapahtuuko haluamiasi asioita kehittymistä on järkevää seurata. Opastamme miten ja mitä sinun tulee tehdä asiaan liittyen. Verkkoympäristö sisältää myös kätevän henkilökohtaisen harjoituspäiväkirjan ja kotiseurantatyökalun. Tulet siis saamaan hyvinkin tarkat ohjeet seurantaan, jotta tulokset eivät jää vain subjektiivisten arvioinnin, arvailujen tai peilien varaan.

 

3️⃣ Harjoitusohjelmat x 12 kuukautta

 

Valmenuksen selkäranka on sen nimensä mukaisesti kattavat harjoitusohjelmat 12 kuukauden ajalle. Tulet saamaan säännöllisesti 1 kuukauden välein uuden jakson kautta päivittyvät harjoitusohjelmat, joissa yhdistetään voima -ja kestävyysharjoittelu tasapainoisella tavalla. Ohjelmat on nivottu vuoden ajalle järkeväksi ja toinen toistaan tukevaksi kokonaisuudeksi.

Käytämme vuoden aikana useita erilaisia ohjelman jakomalleja (1, 2, 3 -jaot ja 2+1, 3+1 hybridit). Tätä kautta vältät ilman ohjelmaa harjoittelevalle tutun tasannevaiheen tarjoamalla sopivan säännöllistä harjoitusärsykkeen vaihtelua elimistölle.

Harjoitusohjelmissa on aina avattu selkeästi tehtävät sarjat, toistot, palautusajat, tempo ja monia muita harjoittelun laatuun liittyviä yksityiskohtia.

Lisäksi jokaisesta liikkeestä löytyy laadukas ohjevideo suullisen ohjeistuksen kera.

Tämä saataa kolahtaa meidän omaan nilkkaamme… Voi nimittäin käydä niin, että tämän valmennuksen jälkeen, et pieneen toviin uusia ohjelmia tule tarvitsemaan.

 

4️⃣ Konsultointioikeus, FB ryhmä ja privaatti etätuki

 

Pääset valmennuksen kautta suljettuun FB ryhmään, joka on tarkoitettu vain valmennuksen osallistuville. Ryhmä ensinnäkin toimii yleisenä etätukikanavana ja toisekseen hyvän pössiksen yhteisönä. Huom: Lisäksi sinulla on oikeus konsultoida Markoa privaatisti henkilökohtaisemmissa asioissa. Tässä käytetään FB messengeriä viestintäkanavana. Tätä kautta et jää ikinä yksin mahdollisesti heräävien kysymysten kanssa.

 

5️⃣ Kattava ja päivittyvä liikepankki

 

Tällä hetkellä liikepankki sisältää 520 videota. Liikepankki päivittyy koko ajan ja ohjevideot on ammattilaisen ohjaamat ja tekniikkavideot havainnollistavat liikkeiden ydinkohdat selkeällä tavalla. Sen lisäksi, että näet jokaisen harjoitusohjelman liikkeen suoraan linkin kautta ohjevideona voit tutustua ja hakea vaihtoehtoja tämän liikepankin kautta. Videoiden avulla varmistat, että treenaat aina oikein ja turvallisesti.

Kattavasta ja aktiivisesti päivittyvästä liikepankista vaihtoehtoisia liikkeitä ja tarkkoja ohjeita suoritustekniikoista. Tällä hetkellä liikkeitä on 347kpl ja niitä kuvataan koko ajan lisää.

 

6️⃣ Monipuolinen ravintovalmennus

 

Olemme koonneet kattavat ravintopuolen materiaalit käyttöösi.

Voit valita täysin itse valitsetko…

✅ Tavoitteellisen lähestymisen

VAI

✅ Astetta rennomman lähestymisen

…ravitsemuksen toteutukseen.

Sinä päätät.

Tulet pääsemään kattavaan ruokailumallipankkiin käsiksi, jossa on 24 erilaista ruokailumallia. Mukana on sekaruokavalio, maidoton, gluteeniton ja kasvismallit. Etätuen kautta pystymme myös tarpeen vaatiessa auttamaan ruokailun yksilöimisessä sinua.

 

7️⃣ BONUS A: Bonusohjelmat

 

Bonusosio A on ensimmäinen osa kaupan päälle tulevasta aarrearkusta. Löydät sieltä erilaisiin tilanteisiin sopivia ja korvaavia bonusharjoituksia.

Bonusohjelmat:

 • Reissujumppa lomamatkojen korvaavaksi kokonaisuudeksi
 • Mökkijumppa kesälomalle ja ylläpitoon
 • Kotijumppa korvaavaksi vaihtoehdoksi arjen kiireeseen
 • Kiireisen kuntosaliohjelma tilanteisiin, jolloin aika on kortilla

 

8️⃣ BONUS B: Miniluennot

 

Bonusosio B on toinen osa kaupan päälle tulevasta aarrearkusta.

Löydät sieltä kolme kokonaisuutta tukevaa luentoa alla olevista aiheista:

 • Miniluento 1: Harjoittelun perusperiaatteet – tekijät, jotka löytyvät jokaisen toimivan ohjelman taustalta
 • Miniluento 2: Ravitsemuksen perusperiaatteet – tekijät, jotka löytyvät jokaisen toimivan ravitsemusohjelman taustalta
 • Miniluento 3: Lepo & Palautuminen – miten hyödynnät omalla kohdallasi levon käyttämättömän potentiaalin

9️⃣ BONUS C: Inbodymittaus 0€ (ei välttämätön)

 

Bonusosio C tarjoaa yhden inbody kehokoostumusmittauksen hintaan 0€. Mittaus tehdään  Kuntokompassin PT studiolla Helsingissä.

Saat sen kautta arvion mm:

 • Rasvamassa
 • Lihasmassa
 • Rasva%
 • Sisäelinten rasva
 • Lepoaineenvaihdunta

 

🔟 BONUS D: PT tapaaminen -50% (ei välttämätön)

 

Bonusosio D tarjoaa mahdollisuuden ostaa 1 kpl Personal Trainer tapaamisen -50% hintaan normaalista. Tapaaminen on 60min pituinen ja se tapahtuu Kuntokompassin PT studiolla Helsingissä.

Tapaaminen voidaan hyödyntää esimerkiksi seuraaviin asioihin:

 • Harjoitustekniikoiden läpikäyminen
 • Sopivien harjoituspainojen löytäminen
 • Kova ja kehittävä sparraustreeni
 • Ravintopuolen asioiden läpikäymiseen

 

Mitä valmennus kustantaa?

 

Tiedän…

Moni kilpailijamme pureskelee kynsiään huomatessaan kuinka paljon ja edulliseen hintaan tarjoamme sinulle parin nettivalmennuksen hinnalla.

…kuten yläpuolelta huomasit mukana on paljon, PALJON arvokasta palvelua ja sisältöä.

Nyt on aika tehdä järkevä ja pitkälle tulevaisuuteen kantava päätös lähtemällä mukaan…

 

Valmennuksen hinta vain 298€

 

Maksa valmennus joko kertamaksulla verkkopankissa tai laskulla/osamaksulla. Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla. 

KERTAMAKSULLA
LASKULLA TAI OSAMAKSULLA
LIIKUNTAEDULLA

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK

Miten tämä eroaa muista nettivalmennuksista?

 

Tämä 12 kuukauden ajalle harjoittelun ohjelmointiin ja ravitsemukseen työkalut tarjoava kokonaisuus ei ole pikaisesti kokoon parsittu nettivalmennus.

Se ei ole myöskään kopio kehonrakentajan 4-5 jakoisesta saliohjelmasta, jonka päälle tehdään vielä 4-5 aerobista harjoitusta, joka ei toimi normaalilla kuntoilijalla.

Se ei ole myöskään umpimähkään valittu liikekokoelma.

Vielä tiivistettynä, mitä tämä valmennus EI tule olemaan…

 • Lyhyt superdieetti tai 6 viikon karppausprojekti tai ketoosikokeilu
 • Pelkkä ”lappu kouraan ja onnea jatkoon” -tyyppinen rahastus, joita netti on pullollaan
 • Kehonrakennukseen tähtävää ja toteutuksen kannalta kovin epärealistinen kokonaisuus
 • Kopio fitness urheilijan harjoituspäiväkirjasta

 

Tiivistetysti: Miten valmennus alkaa ja etenee?

 1. Ostettuasi valmennuksen saat tunnukset suljettuun verkkoympäristöön
 2. Tulet löytämään sieltä ohjeet valmennuksen läpiviemiseen ja yleisiin käytäntöihin
 3. Pääset käsiksi harjoitusohjelmiin ja tukimateriaaleihin
 4. Alat toteuttaamaan ohjeitamme ja kysyt tarvittaessa meiltä etätukifoorumilta apua
 5. 12 kuukauden päästä muut ihmettelevät mitä sinulle on tapahtunut

 

 

Kokemuksia, tuloksia ja onnistumisia

 

Tässä vuosien varrella on kertynyt tosi monia ja erilaisia asiakaskertomuksia sekä onnistumistarinoita. Jokainen ansaitsisi oman palstatilansa, mutta alla on muutaman valmennettavan tuloksia ja ajatuksia miten ovat valmennukseen osallistumisen kokeneet.

 

Palautteita aikaisemmilta osallistujilta seuraaviin kysymyksiin vastaten:

 1. Miksi lähdit mukaan Kuntosaliharjoittelun vuosivalmennukseen?
 2. Mitkä asiat kenties arvelluttivat ennen osallistumista?
 3. Onko valmennus vastannut odotuksiasi?
 4. Mikä on mielestäsi valmennuksen hinta / laatu -suhde?
 5. Suosittelisitko valmennusta tutullesi/puolisollesi/ystävällesi, miksi näin?
 6. Kokonaisarvosana kokonaisuudesta

Usein kysytyt kysymykset

Alla muutamia kommentteja valmennettaviltamme:

OSTA NYT

00

PV

00

T

00

MIN

00

SEK