VIP-SISÄPIIRI

Marko Kuoppasalmi kokemuksia - Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennus

Marko Kuoppasalmi kokemuksia - Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennus

Marko Kuoppasalmi kokemuksia - Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennus

Marko Kuoppasalmi kokemuksia - Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennus: Kerään säännöllisesti asiakkailtani palautetta ja olen koonnut alle näitä autenttisena. Annetaan siis heidän kertoa miten he ovat kokeneet Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennuksen omalla kohdallaan. 

 

 "Valmennuksella mieletön hinta-laatusuhde. Opin vihdoin syömään niin että ruokailut tukevat treeniä, harjoittelu on nousujohteista ja tulosta syntyy. Siispä iso kiitos loistavasta valmennuksesta!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kiitokset pitkäjänteisestä työstä. Olen roikkunut mukana useamman vuoden ja on ollut kiva nähdä kehitys verkkovalmennuksissa. GG3.0. oli ihmisläheisin valmennus ja se alun parin viikon orientaatio ihan loistava aloitus asiaan."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Hih! 10 000 askelta tänään rikki ilman kipua! Tämä on kyllä huikean hyvä ohjelma. Pikkuhiljaa lisäämällä askelia ja lihaskunnon kasvaessa pääsee näköjään nivelrikkoinenkin tällaisiin saavutuksiin!!!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kiitos mahtavasta valmennuksesta 🙏😊 Sain juuri sitä mitä kaipasin. Itsellä vähän lihas epätasapainoa ylä ja alakropan välillä. Tällä sai asiaa korjattua. Osa liikkeistä oli hyvin tuttuja, mutta joukossa oli myös jotain itselle uutta 👍Opin jopa tykkäämään liikkeistä, jotka eivät aikaisemmin kuuluneet suosikkeihini.. Ohjelmassa opittua aion varmasti hyödyntää jatkossakin."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"En vieläkään oikein käsitä, miten pelkkä kuntosalitreeni x 3 ja 1 pk-lenkki viikossa saattaa vaikuttaa kunto-ominaisuuksiin näin voimalla. Kaipasin koko valmennuksen ajan crossfit-henkisiä puusku-läähpuuh-maitohappo-treenejä. Olin varma että hapenottokyky laskee kuin lehmän häntä. Sit valmennuksen loputtua tein kaipaamiani kovan intensiteetin treenejä burpeineen ja boksihyppyineen, enkä voinu uskoa miten hyvässä iskussa olin. Huolella tehty järkevä kuntosaliharjoitteluko siis riittää??? Tässä on sulateltavaa. Parasta tässä valmennuksessa oli se, että pystyin tekemään joka ikisen treenin täysillä eikä mua vaivaa enää vanhat ylikuormituksesta tulleet kolotukset ja vaivat. Oon niinku elämäni kunnossa! Aiemmin oon liikkunu aivan järkyttävästi liikaa. Liian usein, liian pitkään ja liian kovalla temmolla. Tän valmennuksen ansiosta oon yhtäkkiä paremmassa kunnossa kuin 20v sitten, ja kivut ja kolotukset on historiaa. Kiitän!!!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Monipuolinen ja innostava kaikkinensa. Liike-ja ruokapankki kattava. Tuloksia syntynyt ja motivaatio liikkumiseen pysynyt koko ajan positiivisena, mikä on tuonut lisää energiaa ja unelaatu parantunut ilahduttavasti. Siihen hintaan mitä tästä valmennuksesta maksoin, niin ehdottomasti hintansa väärti."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Ruoka+treeni suhde oikea. Hyvä Markon tavotettavuus fbssa . Kattavat vastaukset".

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mahtava valmennuskokonaisuus. Ravintomallit ovat selkeät. Treeniohjelma oli innostava, täydellisen sopiva palautumisen kannalta, JÄRKEVÄ. Ihania liikkeitä koottuna ihanasti. Salille oli joka kerta kiva mennä."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Siis tosi hyvä ohjelma! En ois uskonut. Olen vasta puolessavälissä menossa, eli hommaa vielä riittää. Jännää nähdä mikä lopputulos on tuossa joulukuun  alussa? Siitä voikin jatkaa sitten timanttisella keskivartalolla."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Siis aivan uskomatonta.. mulla oli joskus Hip Thrustissa 80kg tuskan takana, kun ei liike ottanut itteensä ollenkaan no tässä melkein tuplat 155kg vain kun on saanut persuksen toimiin! Iso kiitos Marko! Ei vain ulkonäkö mielessä vaan se tärkeämpi,toimintakyky"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Erinomainen informaatiopaketti ja treeniohjeet"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Viitisen viikkoa treeniä takana ja puolisokin on huomannut muutosta. Olen tykännyt erityisesti teoria osiosta. Aiemmin olen ostanut treenin ja parille kerralle sen tekijän katsomaan että liikkeet on ok, mutta en ole silti saanut tuntumaan treeniä yhtä  hyvin. Minulle on selkeästi tärkeää ymmärtää kunnolla lihakset ja mitä niillä milloinkin tehdään. Treeni määrä on vähentynyt, kulkee arjessa hurjan hyvin."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kivasti menee täälläkin, viides viikko menossa. Senttejä lähtenyt reilusti vyötäröltä veks ja kropan muodot on muutamassa viikossa muuttunut huomattavasti. Aiemminkin olen syönyt säännöllisesti, mutta on ollut erittäin silmiä avartavaa, miten paljon  vaikuttaa kun katsoo paremmin, mitä sitä syö. Aiemmin lautaselta löytyi hirmuinen määrä lihaa ja pastaa/riisiä, nykyisin kun määrä on vähentynyt ja kasviksia tulee syötyä hirmusesti enemmän, on jaksamisessa ja tosiaan ulkomuodossa tapahtunut huima muutos. Teen fyysistä työtä sellutehtaalla, ja nämä muutaman viikon treenit on vaikuttanut positiivisesti kyllä portaiden nousemiseen keveämmin askelin yms, ei ota enää niin koville" 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Tykkään tästä jumpasta! Aloitin just kuudennen viikon (uudelle tasolle), on välissä ollut jotain flunssia ym, mut jos nyt sais vedettyä loppuun. Ruokailussa en oo pilkuntarkka näiden annettujen mukaan, vaan koostan makroiltaan ja kaloreiltaan suht  lähellä olevat setit omien aiemmin opittujen tottumusten ja mieltymysten mukaan. Tein ennen tätä Haikaraisen yläkroppa-alakroppa ja sain siinä jo näkyvää tulosta aikaan, mutta kehitystä on tämän myötä tapahtunut edelleen, reisilihaksia pitää aina välillä vähän salaa ihastella peilin ohi kävellessä"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mulla takana nyt viisi viikkoa paluu tauolta -treeniä. Taustalla yksi vuosi jatkuvia flunssia ja vammoja potien. Vein siis aiemmin triathlontreenin liian pitkälle ja siitä arvelen kierteen lähteneen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mainio ja kokonaisvaltainen kattaus! Ja Markon ulosanti on ilahduttavan selkeää!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Monipuolinen ohjelma ja aloittelijalle kivat kotiohjeet, kun salille meno tuntuu ylivoimaiselta esteeltä ylitettäväksi. Hienoa oli huomata, kuinka pari treeniä viikossa (plus peruskestävyys ja askeleet) vaikuttaa nopeesti kropan muotoihin. Itse en lenkkejä yms juurikaan ees tehnyt kun työni on fyysistä mutta voimatreenit tein sen kaksi kertaa viikkoon ja tulokset on olleet loistavat, kiitos! Ja kivasti materiaalia oli netissä, ja kiva kun niihin pystyi palaamaan aina uudestaan kun jotain unohtui.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Treenitaustaa on paljon ja vuosien takaa.  Kestävyysjuoksua oon harrastanut kauan ja välissä myös useampi vuosi karatea. Rinnalla koko ajan ollut punttitreeni, joten lihaskunto ja osaaminen salilla ihan hyvällä tasolla."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Miula nyt kymmenen viikkoo takana, välillä pidin lepoviikkoa yms, mutta tuloksena -3kg painossa ja vyötäröltä hävisi 11cm poikkeen. Muutoinkin energisempi ja kiinteämpi olo, muutkin ovat lähipiirissä sen huomanneet :) 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mahtavat liikevideot ja erinomaiset neuvot liikkeen suoritukseen. Ohjelma toimi hyvin juuri paluuseen salille. Nyt tekee jo mieli lisätä uusia liikkeitä ja selkeästi huomaa kuinka arjessa jaksaa yhä paremmin ja päänsärkyä ollut vähemmän.
Vuosivalmennukseen haluaisin, mutta vielä mietinnässä on kumpi olisi parempikuntosali vain bootcampvalmennus.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Mulle on ollut ihan loistava tää ohjelma. Itsenäisesti olisin aivan satavarmasti tehnyt ihan liikaa liian pian ja olisin jo telakalla jonkin vamman tai sairastelun takia. Mulla on todella paha tapa rikkoa itseni liialla treenillä. Menee unet huonoksi ja vanhat vammat alkaa äityä pahemmaksi jne."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Helposti omaksuttava ohjelma, jossa treenikertojen mitta oli sopiva arkeen sovitettavaksi. Kokonaisuus oli kattava ja monipuolinen, sitten kun sai otteen treeniohjelmasta ja ruokavaliosta. Oli ilahduttavaa nähdä, että syömällä paljon ja treenaamalla vähemmän, kuin ennen, sai silti positiivisia tuloksia aikaiseksi 👌

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Valmennus oli hyvä startti muille valmennuksille. Alun livet olivat kivoja Hyvin muokattavissa omaan arkeen. Pari valmennusta Markolta käyty ja kaikki hyviä"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Erittäin selkeät ja konkreettiset harjoitukset, tuloksia Todellakin tulee. Vaihtoehtoja löytyy jollei omalla salilla ole ko laitetta. Jos oli joku vamma itsellä, siihenkin tuli vastaus mitä tehdä toisin. Alkuohjeistus oli perusteellinen."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Tämän valmennuksen aikana opin valtavasti ruokavaliosta ja sain rakennettua hyvää pohjaa lihasvoimaan. Tästä on todella hyvä jatkaa seuraavassa teidän valmennuksessa. Kiitos Marko Kuoppasalmi!"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Selkeät materiaalit ja hyvä kokonaisuus. Ohjelmat on tosi kivoja ja monipuolisia ilman turhaa kikkailua. Oikeaa ja hyvää tekemistä.Monipuolinen ja sovellettavissa eri tilanteisiin."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Treeniohjelmista tykkäsin, ne olivat sopivan monipuolisia ja juuri sitä, mitä hain + ohjelma todella toimi ja sain ihan uudenlaista toimintakykyä. Monet tuki-ja liikuntaelimiin liittyvät vaivat katosivat, jotka luulin olevan ikuisia."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Selkeät ohjeet ja paljon uutta tietoa kun ihan aloittelija. Erittäin loistava valmennus! Minusta tuli kuntosalin ystävä. :)"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Selkeät ohjeet. Ohjelma helposti toteutettavissa. Ohjelma sopivan vaihteleva.Tämä valmennnus toimi minulle hyvin."

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kattavat sali/kotitreenit "

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Kehitystä tapahtuu omassa kropassa koko ajan ja se on kiva huomata"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Nyt tällä ohjelmalla on ollut hyvä olo ja painoja on saanut nostaa ihan kunnolla. Vielä on vara nostaa lisääkin. Unenlaatu ja palautuminen on kellon mukaan erittäin hyvällä tasolla.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

👉 Pyöreät Pakarat 3.0 verkkovalmennus - hyppää mukaan tästä! 👈

 

PT MARKON VIP-SISÄPIIRI

 

POIKKEUKSELLINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KÄSIKSI ILMAISEKSI TYÖKALUIHIN, JOITA KÄYTÄN OMASSA ASIAKASTYÖSSÄNI

 

Hinta 0€ (Arvo 380€)

VIP kurssisi aktivoituu heti käyttöösi.

LIITY SISÄPIIRIIN ALTA

Jätä alle sähköpostisi ja pääset HETI käsiksi materiaaleihin ILMAISEKSI