HAE 1vs1 ETÄVALMENNUKSEEN

Käänteentekevä vuosi 2013, jonka jälkeen asiakaspaikkani ovat olleet tupaten täynnä

Kerron lyhyen tarinan. Oli vuosi 2013. Tämä oli ammatillisesti minulle äärimmäisen ratkaiseva vuosi. Positiivisessa mielessä.

Olin tuolloin toiminut päätoimisena valmentajana 10 vuotta ja yrittäjänä 7 vuotta. Työskentelin valmennusurani alkutaipaleella enemmän urheilijoiden parissa, mutta vuodesta 2010 olen tehnyt enemmän kuntoilijoiden parissa töitä. Nykyään erikoisosaamisalueenani on rasvanpoltto, lihaskasvu ja kiinteytyminen.

Ja tässä olenkin erittäin hyvä. Oma asiakaskiintiöni on jatkuvasti tupaten täynnä ja kun avaan paikan tai pari, niin saan päivässä 30-50 hakemusta valmennukseeni. Lisäksi valmennan tuhansia miehiä ja naisia verkkovalmmennusteni kautta vuositasolla.

Okei se miten tähän, itseni kannalta varsin mukavaan tilanteeseen, on tultu on oma tarinansa, mutta äärimmäisen ratkaiseva tekijä ja henkilö, siinä missä asemassa itse olen tällä hetkellä, on kollegani Timo Haikarainen.

Tapasin Timon vuonna 2013 ensimmäisen kerran hänen ja Lihastohtori Juha Hulmin järjestämässä Optimoi lihakasvu & kehonkoostumus seminaarissa Jyväskylässä. Kannattaa muuten laittaa sekä Timon, että Juhan blogit tiiviiseen seurantaan.

Molempien herrojen koulutuksen aihepiiriin liittyvä substanssiosaaminen teki tuolloin lähtemättömän vaikutuksen allekirjoittaneeseen (ja moneen kollegaani myös). Pyysinkin Timoa tämän jälkeen pitämään sisäisen koulutuksen meidän Kuntokompassin tiimille samaisesta aiheesta.

Loppujen lopuksi otin häneltä vielä henkilökohtaista sparrausta rasvanpolttoon, lihaskasvuun ja kiinteytymiseen liittyen (ei muuten ollut ihan halpaa touhua...)

...mutta halusin yksinkertaisesti saada samanlaisia rasvanpoltto ja kiinteytystuloksia, kuin Timo asiakkailleen jatkuvasti tuottaa.

Pari seuraavaa vuotta tulikin sovellettua ja opeteltua näitä menetelmiä intensiivisesti, joita Timo minulle opetti. Nyt, vuonna 2020, voinkin rehellisesti sanoa, että pystyn tuottamaan asiakkailleni äärimmäisen hyviä ja ennustettavia rasvanpoltto -ja kiinteytystuloksia. (Ja tarjoamaan myös työkalut siihen, miten näitä tuloksia ylläpidetään.)

Alla olevissa kuvissa onkin erään Saksassa asuvan etävalmennettavani 6 kuukauden rasvanpoltteluprojektin tuoreet ennen jälkeen kuvat ja paino sekä senttiseuranta.

 

Todella onnistunut 6 kuukauden päämäärätietoinen rasvanpoltteluprojekti maalissa ja lopputulos varsin mallikas 💯. Vajaa -10kg raavittiin rasvaa pois ja kunto jo kohtuullisen napakka naiselle. Nyt puretaan energiavajeessa roikkuminen fiksusti ja käännetään tulokulmaa puhtaaseen lihaskasvuun hyräytellen aineenvaihduntaa hereille energiavajeen aiheuttamasta horroksesta.

Kyseessä on siis pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja aina yksilön tarpeet sekä edellytykset huomioiva prosessi eikä vain lyhyt "projekti" tai äärimmäisen rajoittava ja mustavalkoinen "dieetti" (joihin nämä kehonkoostumuksen tuloskehityspää edellä tapahtuvat caset harmillisesti joskus rinnastetaan).

Kiitän vielä Timoa kaikesta ja on äärimmäisen hienoa saada edelleen tehdä hänen kanssaan yhteistyötä tiiviisti yhteisten verkkovalmennusprojektiemme parissa. Kannattaa pistää talteen milloin Timolla lähtee verkkovalmennuksia, koska hänellä on vielä pidemmät jonot henkilökohtaiseen valmennukseen kuin allekirjoittaneella.

Näiden verkkojen avulla jo tuhannet miehet ja naiset ovat tehneet elämänsä rasvanpoltto -ja kiinteytystuloksia...

... tai saaneet mielettömän motivaatiobuustin ja lähtölaukauksen omaan elämäntapamuutokseensa.

Moni heistä onkin päätynyt asiakkaaksemme Kuntokompassillle jatkamaan hienosti startannutta omaa elämänmuutosprosessiaan. Tutustu Timon valmennusten infosivuihin alla olevien linkkien kautta ja lähde mukaan tekemään ennustettavia rasvanpoltto -ja kiinteytytuloksia sekä samalla oppimaan kehonkoostumuksen optimoinnin saloja fiksulla psykologisella pelisilmällä höystettynä.

Terveisin,

Marko Kuoppasalmi

Kuntokompassi

Vastaava PT & Fysioterapeutti

 

P.S. Suosittelen erittäin lämpimästi Timon Best Seller kirjaa Lihaskasvu & Rasvanpoltto -tee tuloksia ennätysajassa.

https://kirja.elisa.fi/ekirja/lihaskasvu-rasvanpoltto 

Se löytyy allekirjoittaneeltakin sekä kirjahyllystä, että E-kirja muodossa.