Get Shape Phase Three - Muokkaava harjoittelu alkaa

GS 3 Kehoa muokkaava harjoittelu alkaa

Blogiprojekti jatkuu hyöryjunan lailla. GS Phase Threen purkaminen täällä käynnistyy pian! Tavoitteena  on haastaa tällä kertaa anaerobista työkapasiteettia ja siirtyä kohti muokkaavan voimaharjoittelun perusperiaatteita. Tiivistettynä Phase Three aloittaa maistiaiset agressiivisemmasta perusvoimaharjoittelusta,  jonka päätavoitteena on muokata kehoa, polttaa rasvaa ja kiinteytyä. Myös Trainer Jenni tulee päivittämään ohjelmaansa toiseen vaiheeseen ja kertomaan omista kuulumisistaan treeniin liittyen. Tässä yhteydessä on hyvä mainita, että virallisen GS sisäänajo-ohjelman jatko-osa jäteään tässä blogin yhteydessä väliin. Sisäänajovaiheen toinen osa keskittyy edelleen valmistavaan ja totuttavaan harjoitteluun tiettyjä voimaharjoittelun progressiivisuuden periaatteita noudattaen. Jenni tulee hyppäämään myös tämän toisen sisäänajojakson yli erinomaisen kestovoiman omaavana koekaniinina. Heikomalla pohjakunnolla operoivan ja vasta aloittelevan kiinteytyjän on hyvä panostaa riittävä aika voimapohjan luomiseen. Tällöin luonnollinen jatkumo on vielä työstää pohjakuntoa voiman osalta toisella sisäänajojaksolla, jossa keskityään maitohaponsietokyvyn ja voimakestävyyden parantamiseen sekä totuttelevaan perusvoimaharjoitteluun.

Pysy kuulolla:)

- Marko

Hae henkilökohtaiseen valmennukseen

Jätä ystävällisesti alle yhteystietosi ja kerro mikä on päätavoitteesi, jonka haluat saavuttaa. Olen tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja katsotaan miten on järkevä edetä.

Liity Markon sisäpiirin

Haluatko suoraan sähköpostiisi ja heti käyttöösi niitä harjoitusmetodeja ja ravintotyökaluja, joilla jo tuhannet ihmiset ovat tehneet ennustettavia rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kiinteytystuloksia? 

Liitymällä sisäpiiriin pääset salaiseen sisäpiirin facebook ryhmääni, jonka kautta saat suoran yhteyden allekirjoittaneeseen. Tulen myös kirjoittelemaan sinulle säännöllisesti rasvanpoltosta, kiinteytymisestä ja suorituskyvyn kehittämisestä. 

Sisäpiiriläiseni saavat myös kovimmat edut ja tarjoukset palveluistani. 

Liity sisäpiiriin 0€

Jätä alle tietosi ja hyppää mukaan.