HAE VALMENNUKSEEN

Asiakascase: Nuori neitokainen - Voimakas, ryhdikäs ja terve vartalo

Tämä sympaattinen neitokainen on edennyt erittäin malliikkaasti lokakuussa 2013 alkaneessa projektissaan. Tavoitteeksi asetettiin voimakas ja terve keho sekä normaali suhtautuminen ruokailuun. Ei siis fitness mallin vartaloa vaan tasapainoinen, naisellinen ja ryhdikäs vartalo, joka jaksaa sekä voi hyvin.

Ruokailupuolella taustalla oli online dieetti, jonka pakonomaisesta noudattamisen sijaan oli tarkoitus löytää balanssia ja pysyvyyttä tähtäävää lähestymistapaa ruokailuun sekä apua siihen että jaksaa harjoitella kovaa + palautua harjoituksista. Sellaista aspektia, että ei tarvitse koko ajan miettiä mitä syö ja paljonko kaloreita missäkin ruoka-aineessa on.

Kehonkoostumuksen suhteen tilanne oli montaa muuta jo lähdössä tyydyttävä 24% (Naisilla 18-28% suositus). Nyt 2014 Rasvaprosentti 21% tasolla ja lihasta 1kg enemmän, rasvaa 1,4 kg vähemmän. Sinällään tämä ei ole se olennaisin muutos tässä proggiksessa - tullut ja tapahtunut siinä sivussa. VAAKALUKEMA TÄYSIN SAMA KUIN LÄHDÖSSÄ.

Voimapuolella lähtötilanne oli melko vaatimaton lokakuussa 2014. Aerobinen peruskunto oli kohtuullisen hyvällä tasolla mahdollistaen kehittävän voimaharjoittelun melko nopealla syklillä.

2013 lokakuussa 12,5kg levytankoa oli haastavaa saada liikkumaan pään yläpuolelle pystyyn vauhtipunnerruksissa joissa nyt vedetään nyt Maaliskuussa 2014 napakkaa voimatreeniä 22,5-25kg levytangolla - hyvä perusmittari naisilla mihin tähdätä jos voimapuoli on heikkoutena. Tässä painot siis tuplaantuneet. Jees:)

Askelkyykky smithissä oli 2013 vuoden puolella haastavaa pelkän 20kg tangon kanssa syvältä reisi vaakatasosta lähtien. Eilen nappastiin erittäin hyvällä agressiolla/asenteella 40kg painoilla vastaavaa 5-6 toistoa, syvältä pakaraoita kunnolla työstäen. Hienosti liikkui:) Tuplaprogressiota tässäkin!

Miesten punnerrukset alkavat sujua mallikkaasti ja leuanvedon jarruttava/eksentrinen/alastulovaihe onnistuu jo helposti mikä oli vain haaveena alkuvaiheessa.

Kehityspotentiaalia on edelleen valtavasti, mutta tämänkaltaisia (jopa 100%) parannuksia bench mark liikkeissä on lupa odottaa kun harjoitellaan säännöllisesti ja laadukaasti sekä riittävällä aggressiolla epämukavuusalueella pyrkien.

Riittävät psykologiset ja aggressiivinen lähestyminen voimaharjoitteluun ovat myös ERITTÄIN olennainen tekijä kehittymisen taustalla ETENKIN NAISILLA.

Tietynlainen projektiin sitoutuminen ja heittäytyminen yhdistävät kaikkia niitä asiakkaitani jotka etenevät harjoittelussa suunnitelman muokaisessa aikataulussa. Mitä enemmän edellä mainituissa asioissa on ongelmakohtia sitä hitaampaa kehitys luonnollisesti on. Monilla hidasteet ovat elämänhallinnassa ja tämä on täysin ymmärrettävää - tällöin on olennaista vain tiedostaa niiden rooli/merkitys harjoittelussa etenemisen esteenä.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Lippu korkealla ja positiivisuutta - sillä jaksaa aina paremmin:)

Marko

UUSI Pyöreät Pakarat 3.0 -verkkovalmennus

 

"12 viikon lähtölaukaus NAISILLE, joilla on tavoitteena sporttinen ja kiinteä kroppa. Pysyvästi."

LUE LISÄÄ

Vapaudu liian tiukasta kontrollista ja tee tuloksia, jotka säilyvät.

TÄYSIN UUSI ja entistäkin laadukkaampi versio supersuositusta Pyöreät Pakarat -verkkovalmennuksesta, jonka kävi vuosina 2020-2021 hämmentävin tuloksin +10 000 naista.