Marko Kuoppasalmi kokemuksia Mikko 32v. Rasvaa -12kg ja +4,6kg lihasmassaa

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Mikko

 

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Mikko 32v.

 

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Mikko: Kun tulin valmennukseen Markolle elämänhallintani oli rehellisesti sanottuna reisillä. Näin jälkikäteen ymmärrän sen selkeämmin. Olin juuri eroamassa, yrittäjän työn paineet olivat tapissa ja vuorokausirytmi oli aivan sekaisin.

Alkoholin käyttöä tuli säännöllisesti kerran viikossa - eikä rehellisyyden nimissä aina ihan kohtuuden kanssa. Söin mitä sattui. Aloin prosessoimaan hiljalleen, että jotain pitäisi varmaan tehdä ihan työkyvyn säilyttämisen takiakin.

Olin kuullut parilta kaveriltani jotain pt hommista ja aloin googlettamaan aiheesta tarkemmin. Satuin Markon sivuille, jotka vaikuttivat asiantuntevilta ja uskottavilta. Laitoin postia ja seuraavalla viikolla istuinkin jos juttelemassa mahdollisen valmennuksen aloittamisesta.

Homma lyötiin aika nopeasti lukkoon ja projektia tulille.

Lue Mikon koko muutostarina täältä.

 

Keskeisimmät muuttujat noin 5-6 kuukauden aikana:

  • Paino -5,7kg (94,4 --> 88,7kg)
  • Lihasmassa + 4,2 kg
  • Rasvamassa – 12,4 kg
  • Rasvaprosentti – 12,4 % (25,6% → 13,2%)
  • Vyötärön ympärys – 13 cm (97cm → 83 cm)
  • Penkkipunnerrus 1 maksimi – 85kg → 120kg
  • Leuanveto toistomaksimi – 2 toistoa → 15 toistoa

 

Tässä inbodyanalyysi, josta näkee miten Mikon kehonkoostumus ja suorituskyky muuttuivat reilun 5-6 kuukauden aikana:

 

Hae henkilökohtaiseen valmennukseen

Jätä ystävällisesti alle yhteystietosi ja kerro mikä on päätavoitteesi, jonka haluat saavuttaa. Olen tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja katsotaan miten on järkevä edetä.

Liity Markon sisäpiirin

Haluatko suoraan sähköpostiisi ja heti käyttöösi niitä harjoitusmetodeja ja ravintotyökaluja, joilla jo tuhannet ihmiset ovat tehneet ennustettavia rasvanpoltto-, lihaskasvu- ja kiinteytystuloksia? 

Liitymällä sisäpiiriin pääset salaiseen sisäpiirin facebook ryhmääni, jonka kautta saat suoran yhteyden allekirjoittaneeseen. Tulen myös kirjoittelemaan sinulle säännöllisesti rasvanpoltosta, kiinteytymisestä ja suorituskyvyn kehittämisestä. 

Sisäpiiriläiseni saavat myös kovimmat edut ja tarjoukset palveluistani. 

Liity sisäpiiriin 0€

Jätä alle tietosi ja hyppää mukaan.