30 DAY TRANSFORMATION CHALLENGE

Marko Kuoppasalmi kokemuksia - Henkilökohtainen valmennus Ulla

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Ulla

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Ulla

Marko Kuoppasalmi kokemuksia Ulla. Meillä oli 32 vuotiaan Ullan kanssa henkilökohtainen valmennussuhde. Alla hieman Ullan kokemuksia Kuntokompassista ja valmennuksesta kauttaaltaan.. 

Ensivaikutelma Kuntokompassista

Muistan kun ensimmäisen kerran tulin aikoinaan Kuntokompassille juttelemaan valmennuksen aloittamisesta. Odottelin siinä sohvalla ja mietin että mihinköhän oon taas ryhtymässä niin siinä sitten tuli eräs hyvännäköinen neitokainen puuskuttaen juttelemaan mulle että olipas hyvä treenit ja kysyi että kuinka kauan minä olen teillä käynyt treenaamassa.

Sanoin että olen ekaa kertaa täällä vasta tutustumassa ja tämä neitokainen hymyili salaperäisesti ja sanoi että voi vitsit, et tiedäkkään mihin olet tullut, tämä on ihan huippupaikka ja sinun elämä tulee muuttumaan. Se hänen hymy oli niin sellainen jännä, että siitä oikeasti näki että hänen elämä on saanut uuden suunnan ja hän oli jo valmiiksi onnellinen minun puolestani että olen tekemässä hyvää päätöstä.

Kotona kerroin miehelleni että aloitan treenaamisen oman fysioterapeutti personal trainerin kanssa (Marko). Sain taas kuulla kuinka menen lankaan ja miten tämä juttu taas kestää sen 2 viikkoa. Sanoin, että nyt ei tämä homma menekään niin ja kerroin tästä hymyilevästä mysteerinaisesta jolla se hymy oli niin jännä että sillä oli kyllä jokin tarkoitus.

Ja ihan kivastihan meillä se projekti meni. Tosin hitaasti, mutta varmasti. Mutta yksi suuri syy siihen oli mun järjetön herkkujen syöminen.

Keskeiset opit ja kokemukset, joita käteen jäi

Mutta opin kyllä sitten siinä pikkuhiljaa että lopulta siinä oli paljon kyse myös jonkinlaisesta elämänhallinnasta, kuinka ne kaikki muut elämän osa-alueet sielä loksahtaa kohdilleen ja tukeeko ne tätä mun projektia vai asettaako ne poikkipuita matkalla. Minulla on haastava arkirytmi, yrittäjänä työ menee aina edelle, mies ei ole paras mahdollinen tukijoukko, lähtökohtaisesti jo huonot eväät syömisiin ja liikuntaa lapsuudesta jne.

Mutta totuus on kuitenkin se että jos minä oikeasti haluan muutosta, niin se on mahdollista. Täytyy vaan muuttaa sitä omaa ajattelutapaa, etsiä uusia keinoja syömisiin ja liikuntaa ja tehdä niitä konkreettisia muutoksia. Mun ei ole pakko syödä palaveripullaa joka päivä, jos mies tilaa pizzan niin ei mun ole pakko sitä syödä, jos haluan mennä salille niin aikataulutusta täytyy miettiä ja järjestellä jne.

Eli kaikki on kyllä ratkaistavissa mutta se vaatii aika paljon ennenkuin siitä tulee automaatio ja siinä se ammattilainen on hyvä tuki. Kun raportoi omia tekemisiään niin tajuaa samalla itse myös että
missä mättää ja mikä menee hyvin.

​Oliko Kuntokompassi ja Marko valintana oikea? 

Aivan mahtavaa että löysin noin hyvän ammattilaisen avuksi. Sellaisen joka tajuaa että tässä hommassa ei ole kyse pelkistä aamulenkeistä ja liian kurinalaisesta syömisestä. Oli ihanaa oppia pikkuhiljaa uusia tapoja. Ilman sua mä varmasti kävisin hulluna juoksemassa niitä suklaan kaloreita lenkkipolulla. Nyt opin ihan kantapään kautta että kyllä se ruokavalio on se ykkösjuttu ja liikunta sitten tukee sitä. Ja sitä liikuntaa ei tule olla liian paljoa vaan sopivassa suhteessa että keho ehtii palautua. 

Salilla kun käyn niin kyllä välillä tekis mieli mennä pikkasen neuvoja antamaan kun näkee että joku tekee ihan väärin jotain liikkeitä, ihan sääliksi käy ja tekis mieli mennä antaa teijän käyntikortti että hei, käykääs ottamassa hyvät eväät tähän salitreeniin niin ette tee täällä turhaa duunia.

Monesti siellä mietin että ihan ummikko olisin minäkin ilman sun loistavia neuvoja ( joita joskus ehkä oot rautalangasta joutunu vääntämään mulle )

Eli ISO KIITOS ? Oot mahtava tyyppi ja tää meidän yhteinen projekti tulee vielä kantamaan pitkälle jatkossakin omin eväin sun loistavien ohjeiden ansiosta. Ja mysteerinainen oli hymyineen oikeassa, mun elämä muuttui!

Kaikkea hyvää sulle ja Jennille sekä koko Kuntokompassin poppoolle, mahtavaa että saatte tehdä yhdessä tätä duunia josta nautitte!

– Ulla 34v – Yrittäjä