VALMENNUKSET
Tulosvastuullista ja näyttöön perustuvaa henkilökohtaista valmennusta + 20 vuoden kokemuksella

Henkilökohtainen ETÄ-valmennus

PALVELUPROSESSIKUVAUS

"Opetan sinulle ÄLYKKÄÄN rasvanpolton salat, joiden avulla kiinteydyt ja rakennat vankan perustan PYSYVÄLLE elämäntapamuutokselle"

Minulla vapautuu todella harvoin asiakaspaikkoja henkilökohtaiseen valmennukseen. Tällä hetkellä paikkoja ei ole vapaana. Jos haluat hakea valmennukseeni, niin suosittelen liittymään alla olevan linkin kautta odotuslistalle. Saat ensimmäisenä tiedon, kun minulta vapautuu paikka. Silloin kannattaa olla nopea, koska ne menevät aina päivässä.

LIITY ODOTUSLISTALLE

Jätä alle yhteystietosi, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun minulla vapautuu asiakaspaikka ETÄ-valmennukseen.

Moikka, 

Mikäli haluat päästä jatkuvasta painon kanssa jojoilusta ja epäonnistuneista kuureista eroon ja sen sijaan oppia älykkään rasvanpolton salat, kiinteytyä ja parantaa suorituskykyäsi tavalla, joka tukee pysyvää elämäntapamuutosta...

...olet oikeassa paikassa. 

Käyn seuraavassa läpi mistä henkilökohtaisen ETÄ-valmennuksen prosessi alkaa, mitä se pitää sisällään ja miten se etenee. Jokainen valmennus muotoutuu lopulta asiakkaan näköiseksi. Käyn alla läpi ne raamit, jonka puitteissa etenemme. Kaikissa henkilökohtaisissa palveluissani on 100% tyytyväisyystakuu. Saat rahasi takaisin mikäli et koe palveluani itsellesi oikeasti arvokkaana.

 

1. Taustatietokysely ja alkukartoitus  (ETÄ)  

Tästä me lähdemme liikkeelle. Täytät taustatietokyselyn, johon pääsen tutustumaan ennen alkukartoitustapaamistamme. Taustatietokyselyn tavoitteena on antaa kokonaiskuva siitä, minkälainen lähtötilanteesi on terveyden, kuntomuuttujien ja kauttaaltaan elämäntilanteesi saralla. Tätä kautta saan valmennuksen suunnitteluun tärkeitä pohjatietoja. 

 

2. Alkumittaukset, tavoitteen asettelu ja kokonaissuunnitelman laadinta 

Valmennuksen aloittamisen yhteydessä valitaan tavoitteeseen liittyvät edistymisen seurantamenetelmät ja tehdään alkumittaukset. Nämä voivat liittyä esimerkiksi kehonkoostumukseen, kestävyyteen, voimaan tai liikkuvuuteen. Lisäksi tehdään käytännön arviointi motorisen taitavuuden, kehonhallinnan, liikkuvuuden, stabiliteetin, voimatasojen, lihastasapainon ja heikkojen lenkkien kartoittamiseksi. Tämä tapahtuu testiliikkeiden videoinnilla, jotka lähetetään valmentajalle Whats Appin avulla. Edellä mainittujen jälkeen rakennetaan kokonaissuunnitelma, joka huomioi kuntoliikunnan, ravitsemuksen, stressin, unen ja arkiaktiivisuuden. 

 

3. Harjoitussuunnitelman laadinta

Teen sinulle alkukartoituksen ja mittausten perusteella harjoitussuunnitelman. Huomioin siinä juuri sinun elämäntilanteen mahdollistavat kokonaisresurssit (uni, palautuminen, stressi), vammat, sairaudet, tavoitteet ja omat toiveet sekä mieltymykset esimerkiksi eri liikuntamuotojen suhteen. 

 

4. Ravitsemusstrategian valinta ja ohjeiden laadinta

Terveyttä ja tavoitetta tukeva ravitsemusneuvonta on tärkeä osa kokonaisuutta, oli tavoite mikä tahansa. Sen rooli on merkittävä, oli tavoitteena sitten terveyspää edellä tapahtuva painonhallinta, kiinteytyminen, suorituskyvyn parantaminen tai yleinen terveyden sekä hyvinvoinnin tukeminen. Ravitsemuspuolen toiminta lähtee liikkeelle myös alkutilanteen arvioinnilla ja fiksn ravitsemusstrategian sekä lähestymistavan valinnalla. Näiden pohjalta laadin sinulle henkilökohtaisen ravintosuunnitelman ja ohjeistan sinua myös matkan varrella tähän liittyen.  

 

5. Etätapaamiset valmentajan kanssa

Käyttämäni asiakashallintajärjestelmä ja sen monipuoliset etätyökalut tarjoavat mainiot edellytykset henkilökohtaisen etävalmennuksen toteuttamiselle. Etätapaamisia suositellaan käytettäväksi kerran kuukaudessa rytmillä. Tarpeen tapaamisia voi olla tiheämminkin lisämaksua vastaan. 

 

6. Raportointi, harjoituspäiväkirja ja kotiseuranta

Valmennuksen edistymistä ja suunnitelmien toteutumista seurataan yhdessä valituilla menetelmillä. Näitä voivat olla säännöllinen raportointikäytäntö, asiakastilin sähköisen harjoituspäiväkirjan pitäminen ja tavoitteen asetteluun liittyvien muuttujien seuranta.  

 

7. Konsultointioikeus ja etätuki 

Saat koko sopimuskauden ajaksi konsultointioikeuden eli voit kysyä minulta apua mieltä askarruttavien kysymysten herätessä. Tämä toteutetaan oman henkilökohtaisen asiakastilin kautta, joka on yhteinen virtuaalinen tukikohtamme. Löydät sieltä kaikki valmennukseen liittyvät materiaalit, mittaukset, harjoituspäiväkirja, seurantatulokset, raportointi ja viestintätyökalut.

 

Palvelukokonaisuuden hinta 

Henkilökohtainen ETÄ-valmennus on yksilöllinen kokonaisuus, joka sisältää keskeiset elementit, joita vaikuttavuuteen tähtäävä valmennus vaatii oman kokemukseni mukaan. Huom: Se ei ole geneerinen nettivalmennus tai valmisohjelma, vaan henkilökohtaista valmennusta, juuri sinun tarpeista liikkeelle ponnistaen. 

Valmennus käynnistyy aina 2 kuukauden starttijaksolla. Se maksaa 497€. Maksu suoritetaan kertamaksuna. Hinta ja maksuaikataulu eivät ole neuvoteltavissa. Kokonaisuus sisältää edellä kuvatun palveluprosessin mukaiset kohdat ja konsultointioikeuden kahdelle kuukaudelle. 

Humioithan, että kaikissa henkilökohtaisissa palveluissani on 100% tyytyväisyystakuu. Saat rahasi takaisin mikäli et koe palveluani itsellesi aidosti arvokkaana. Riski sinulle on tätä kautta pyöreä nolla. 

2 kuukauden kohdalla teemme yhdessä tilannearvion siitä, että onko mahdolliselle jatkolle tarvetta ja koenko minä, että pystyn sinua edelleen auttamaan aidosti. Jatkovalmennuksen hinta on 197€ kuukaudessa ja sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Tämäkään hinta ei ole neuvoteltavissa.

Terveisin,

Marko Kuoppasalmi

marko.kuoppasalmi(at)kuntokompassi.fi

045 270 88 99 (vain tekstiviestillä tai whats appilla, en vastaa tuntemattomiin numeroihin)

Fysioterapeutti, FAF Personal Trainer & FIHF Physio Trainer

P.S. Lue mitä asiakkaani sanovat minusta. He ovat parhaita puolestapuhujiani. 

Oletko sinä seuraava onnistuja?

Case: Mikko Rantanen 32v.

Muuttujat noin 5-6 kuukauden aikana:

✔️  Paino -5,7kg (94,4 –> 88,7kg)

✔️  Lihasmassa + 4,2 kg

✔️  Rasvamassa – 12,4 kg

✔️  Rasvaprosentti – 12,4%

✔️  Vyötärön ympärys – 13 cm

✔️  Penkkipunnerrus 1 RM – 85kg → 120kg

✔️  Leuanveto toistomaksimi – 2 toistoa → 15 toistoa

Case: Tiina Kujamäki 32v.

Muutoksia 7,5 kuukauden aikana:

✔️ Rasvaprosentti 37,9% —> 17,7% (-20,2%)

✔️ Senttjä sulanut yhteensä – 75cm

✔️ Paino n. -20kg

✔️ Rasvamassaa -n.20 kg

✔️ Sisäelinrasva 13  –> 3 (viitearvot 1-9)

✔️ Vaatekaappi ja habitus uusiksi

✔️ Voimatasot perusliikkeissä +100%

✔️ Leikattu nilkka kivuttomaksi 

✔️ Niska- ja hartiaseudun kivut pois

✔️ Vireystaso ja työteho ylös

✔️ Hurahtaminen kuntosaliharjoitteluun