LUNASTA SISÄPIIRITARJOUS (EHKÄ HÄRSKEIN IKINÄ) JA SÄÄSTÄ PERÄTI 308€ MUUHUN ELÄMÄÄN!

GORGEOUS GLUTES - PYÖREÄT PAKARAT
-VERKKOVALMENNUS + SISÄPIIRIBONUKSET

"Näin saat sporttisen, aistillisen muodokkaan ja kiinteän kropan ilman nälkiintymistä tai takapakkeja... vain parissa kuukaudessa!"

HOME & GYM -EDITION 

 

Uusi laajennettu versio supersuositusta 10 viikon kinteytysohjelmasta naisille. 

Muutoksen näet väistämättä peilissä jo ensimmäisten viikkojen ja kuukausien aikana.
 
LUNASTA SISÄPIIRITARJOUKSESI

🔥 Sulattele senttikaupalla rasvaa ja lisää lihasta parhaisiin paikkoihin...

Tästä alkaa kiinteytymistreeni! Ja nämä treenit on suunniteltu sekä kotona että kuntosalilla tehtäviksi - toimii yhtä hyvin kummassa treenaatkin.

🍒 Syö monipuolisesti ja saa aineenvaihduntasi hyrräämään hurjana!

Saat nauttia reilusta määrästä ruokaa (myös hiilihydraatteja), ja samalla kroppasi toimii suoranaisena rasvanpolttokoneena.

💚 Olosi kevenee ja sinulla on yhtäkkiä virtaa ja vireyttä mihin tahansa!

Tästä valmennuksesta saamasi taidot ravitsemuksesta ja liikunnasta auttavat sinua pysymään kunnossa nyt ja aina - VAIKKA lopun elämääsi!

Moikka!

Oletko aina haaveillut kiinteämmästä, sensuellin sporttisesta kropasta… mutta se jää lukuisten kokeilujen jälkeen aina vain haaveeksi, joka tuntuu pysyvän kaukana… ja vaatii suunnilleen erityisgeenit onnistuakseen?

Tiedän tämänhetkisen tunteesi 100% tarkkaan, koska olen opastanut jo tuhansia naisia saavuttamaan oman ihannevartalonsa.

Olen nähnyt tutun alkuvaiheen epävarmuuden ja epäilysten poikkeuksetta muuttuvan treenaamisen iloksi ja tuuletukseen loistavista tuloksista.

Siksi olen tehnyt jo yli 18 vuoden valmennuskokemuksen perusteella ohjelman, jota seuraamalla kiinteytyminen EI jää enää pelkäksi haaveeksi.

Kun seuraat GG – ohjelman ohjeita, on lähes mahdotonta olla saavuttamatta tuloksia, ehkä jopa parempia kuin mistä olet tähän asti uskaltanut vielä  haaveilla.

Tämä saattaa yllättää, mutta kun sulatat ohjeillani ylimääräiset rasvakilot, et pelkästään näytä upealta.

Sillä samalla myös tunnet olosi energisemmäksi ja itsevarmaksi kaikissa niissä elämän tilanteissa, jotka ennen tuntuivat vaikeilta tai jotka mieluummin ohitit!

Olen nähnyt tämän niin monta kertaa, että pystyn 100% itsevarmuudella sanomaan, että TIEDÄN miten saan myös juuri Sinut kiinteytymään.

Jo tuhansien naisasiakkaideni kannustavat kokemukset tukevat myös sanaani.

Alla näet pari tyypillistä esimerkkiä monista TODELLA tyytyväisistä valmennettavistani (ja tällaiset palautteet ovat tosiaan enemmänkin sääntö kuin poikkeus kursseillani...)

 

Lukuisat osallistujat ovat raportoineet minulle, että omat pakaratreenit ovat nousseet aivan uudelle tasolle tämän täsmävalmennuksen myötä (usein varsin pitkän tuloksettoman kauden jälkeen).

Pakarasi ovat siitä kiinnostava ruumiinosa, että niitä tulee osata harjoitella oikein, jotta ne kehittyvät. Katso vaikka näitä jo melko tyypillisiä esimerkkejä:

Ja katsopa muuten tätä: seuraavissa kuvissa näkyvät muutokset on itse asiassa tehty koronan aikaan pelkkällä kotitreenillä. Tulosten kannalta ei siis todellakaan ole väliä treenaatko kotona vai kuntosalilla:

Alla asiakkaani Tiina 2017 vs. 2020, eli noin 3,5 vuotta sen jälkeen kun aloitimme yhteisen projektimme. Erinomaiset tulokset ovat myös pysyneet myös tiiviimmän yhteistyömme päättymisen jälkeen.

Terve!

Olen Marko Kuoppasalmi, Helsingissä sijaitsevan Kuntokompassin omistaja ja perustaja. 

Koulutukseltani olen fysioterapeutti & personal trainer, ja olen erikoistunut kropan muokkaukseen ja kiinteytymiseen.

 

Kerron itsestäni lisää sitten tuolla alempana.

 

Mitä kurssillasi on konkreettisesti luvassa? Lähdetään tärkeimmistä:

 • Nimenomaan NAISILLE räätälöidyt ruokavalio- ja treeniohjelmat, jotka polttavat rasvaa (ilman tarpeettomia kikkoja ja vaihtuvien trendien perässä juoksemista).
 • ❗️Pakarapainotteiset treeniohjelmat, niin SALILLE kuin KOTIIN & ULOS - toimii kummassa tahansa tällä hetkellä treenaatkin❗️(Äläkä ymmärrä tätä väärin - mukana on erittäin tehokasta ylävartalo ja keskivartalotreeniäkin.) 
 • 10 viikon tarkkaan suunniteltu harjoitussuunnitelma, joka muokkaa kroppaa ja kiinteyttää tehokkaasti 
 • Pääset mahtavaan kondikseen kuin huomaamatta muun elämän ohessa, seuraat vain ohjelmaa ohjeiden mukaan!
 • Lisäksi saat hulppeat bonukset, joista kerron lisää myöhemmin mutta tässä ne lyhyesti: erityisbonuksia mm. kehonhuollosta... ennen kaikkea: 
 • SISÄPIIRIN TARJOUSPAKETTI: kaupan päälle Get Fit at Home -verkkovalmennus (arvo erikseen ostettuna olisi 119€) sekä MealMyday -ravintopalvelu 12kk (arvo erikseen ostettuna olisi 99€)! 

 

…mutta ennen kuin mennään kurssin sisältöön tarkemmin, varmistetaan että tämä on varmasti juuri Sinua varten.

Ok? Hyvä!

Tunnistatko nämä kiinteytyjän kohtalonkohdat... Näyttääkö tutulta?

⛔️  Rasvaa vain kertyy helposti vatsan, reisien ja lantion alueelle, et tiedä miksi… etkä oikein mahda sille mitään?

⛔️  Et enää jaksaisi katsella peilistä pömpöttävää vatsaa ja reisien selluliittia… mieluiten ohitat peilin.

​⛔️  Hormonitoimintasi on sekaisin, ja se sekoittaa kaikkea muutakin elämää…

​⛔️  Makeanhimo vaanii aina nurkan takana ja “pikkunälkä” yllättää usein, etenkin iltaisin…

​⛔️  Olet jo pitkään yrittänyt saada painoa putoamaan ja testannut eri dieettejä, mutta mikään ei tuo pysyvää muutosta vaan kilot tulevat aina takaisin

​⛔️  Jatkuva väsymys todella haittaa elämääsi – töiden jälkeen ei oikein jaksa mitään vaikka haluaisitkin

​⛔️  Haluaisit vihdoin antaa kyytiä rasvakiloille ja sulatella vaikka huikeat 10-20 cm läskiä vyötäröltä… 

​​⛔️  Haluat sporttisemman vartalon ja pyöreämmät pakarat, mutta treeni ei vaan mene oikeisiin paikkoihin perille tai junnaa paikoillaan.

​⛔️  Haluat siirtyä kokeiluista testattuihin harjoitusmenetelmiin, joiden on todistettu toimivan jo tuhansilla ennen sinua

 

 

KATSO NÄITÄ AIEMPIEN VALMENNETTAVIEN TULOKSIA - HALUAISITKO HEIDÄN JOUKKOONSA?

Joukossa on niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin treenaajia

Hyvin erilaisista lähtökohdista. Selkeästi ylipainoisia sekä täysin normaalipainoisia, joilla oma tavoite on hieman kiristellä kuntoa tiukemmaksi... ja silti KAIKKI saivat haluamiaan tuloksia!

 

Vaikka kyseessä ei olekaan mikään 100m pikajuoksu vaan paremminkin pitkäjänteisen prosessin alku, monet huomaavat kiistattomia tuloksia peilikuvassaan yllättävänkin pian:

 

Oli miten oli, jos vähintään yksi kohta ylläolevassa kohtalonkohtien listassa tuntui yhtään tutulta, olet oikeassa paikassa!

HUOM: Jos sinulle tulee muuten mitä tahansa kysyttävää, käytä rohkeasti oikeassa alareunassa näkyvää chattia. 💬 Saat sieltä yhteyden suoraan allekirjoittaneeseen - älä siis kursaile vaan kysy!

Mitä sinun kannattaa oikeasti maksaa unelmavartalosi saavuttamisesta?

 
Jos varaisit minulta suoraan 60-90min henkilökohtaisen konsultaatiotapaamisen sen hinta olisi vähintään 150-200€ per kerta.
 
Siksi henkilökohtaisessa valmennuksessani vastaava 10 viikon kokonaisuus maksaisi sinulle n. 599-799€.
 
Ja kuitenkin - mielestäni kiinteän kropan tuoma elämänilo, itsetunto ja kepeys kuuluu KAIKILLE sitä haluaville. 

Siksi päätin antaa sinulle NYT kerralla KAIKKI työkaluni, joita käytän asiakkaillani rasvanpolton optimointiin syväalennettuun hintaan:

SISÄPIIRITARJOUKSELLA VAIN 69€! (norm. 159€)

Ostettuasi valmennuksen saat pian käyttäjätunnukset sähköpostiisi ja pääset saman tien käsiksi ensimmäisiin materiaaleihin.
 
Kun näet ensimmäistä kertaa omin silmin kurssisi kattavat materiaalit, pidät tätä etuhintaa käytännössä ilmaisena, kuten Marjo tässä sanookin:

 

Toimi nopeasti ja nappaa etusi ennen kuin laskuri menee nollaan!

Kertamaksu verkkopankissa
Osamaksulla / Laskulla

Kutsuvat minua "Taikuriksi" - valmentajasi Marko Kuoppasalmi

Olen Marko Kuoppasalmi ja monet ovat sitä mieltä, että olen Taikuri siinä mitä teen.

Olen erikoistunut tehokkaaseen kropan muokkaamiseen ja inspiroiviin elämäntapamuutoksiin.

Minut tunnetaan personal trainerina, joka saa aina asiakkailleen poikkeuksellisen kovia tuloksia.
Näissä asioissa olen kiistatta Suomen kärkiosaajia:
 • Kiinteytyminen ja rasvanpoltto
 • ​Kehonmuokkaus ja lihaskasvu
 • ​Pysyvä laihtuminen terveyspää edellä

... aina näyttöön pohjaavilla menetelmillä.

Minua ei juurikaan kiinnosta julkisuudessa näkyminen tai uusimmat trendit.

Minua motivoi tasan yksi asia: asiakkaideni mitattavat tulokset!

 

ESIMERKIKSI ALLA NÄKYVISSÄ KUVISSA OLEVAT TULOKSET:

 

Alla on erään live asiakkaani reilun vuoden aikana tapahtunut muutos. Hänenkin kanssaan olemme käyttäneet GG valmennuksen menetelmiä systemaattisella toteutuksella.

 

 

Paino laskenut -20kg ja senttejä sulanut yhteensä – 75cm. Rasvaprosentti 37,9 % –> 17,7 %.

Voit myös kuunnella videolta Tiinan mietteet siitä, mitä kaikkea positiivista hyötyä valmennusmenetelmäni saivat hänen elämässään aikaan.

Tulosvastuullinen valmentaminen on mitä teen, ja tulokset puhuvat puolestaan. Asiakkaani myös tietävät tämän, ja ovat siksi aina kartalla missä tulosvauhdissa mennään. Valmennusfilosofiani tukeutuu yksinkertaisesti tavoitteista johdettuun voimaharjoitteluun ja urheiluravitsemuksen optimointiin.

Enempää ei yksinkertaisesti tarvita – kokemukseni mukaan mitä tarkemmat ohjeet, sitä helpompi sitä on noudattaa. 

Vaikka en julkisuuteen tietoisesti hakeudukaan, olen silti esiintynyt useissa eri medioissa (mm. Helsingin Sanomat, Yle aamu TV, MTV3, Yle Puhe, Iltasanomat, Iltalehti, Fit Body, Me Naiset), alan julkaisuissa.

Minut tunnetaan korkeakoulutettujen Personal Trainereiden puolestapuhujana ja mm. Helsingin Sanomat haastatteli minua aikoinaan aiheesta:

 

Valmennuksiini matkataan pitkienkin matkojen takaa eri puolilta Suomea, koska kasvotusten valmennettaessa pääsee ammentamaan sitä kuuluisaa “hiljaista tietoa” mitä ei kirjoista tai kursseista löydy.

Näin teki esimerkiksi GG valmennuksessa mukana ollut Heidi 26v. Hän tuli tapaamaan minua peräti Kemimaalta asti vain 2 tunnin konsultointitapaamisen takia.

 

Ja näin tekee myös Elli Kauppinen, joka asuu Joensuussa ja käy sieltä asti tapaamassa minua säännöllisesti. Elli on itsekin liikunta-alan ammattilainen ja personal trainer.

Tiedän kollegojeni hämmästelevän usein mikä salaisuuteni on, koska he tietysti haluavat tehdä asiakkailleen yhtä hyvää jälkeä. 

Kaikilla on kuitenkin myös omat esikuvansa, niin myös minulla. Kunnioitan minulle mentorina toiminutta personal trainer Timo Haikaraista erittäin paljon. Vuosien intensiivisen yhteistyömme kautta olen päässyt ammentamaan juuri sitä harvinaista erikoisosaamista ja hiljaista tietoa mitä virallisilla kursseilla ei käsitellä.

Mutta tämä riittää minusta, nyt mennään itse asiaan jonka tiedän kiinnostavan sinua kaikkein eniten…

On korkea aika, että annat myös itsellesi arvokkaan lahjan.

Tiedät ehkä sanonnan: “Yksin kuljet ehkä nopeammin, yhdessä pääset pidemmälle”

Itse asiassa väitän, että tässä tapauksessa pääset sekä pidemmälle, että nopeammin liikkeelle yhdessä valmentajan eli minun kanssani!

Tavallaan suoraan sanottuna jopa paremman diilin kuin henkilökohtaiset PT-asiakkaani, jotka saavat erittäin kovia tuloksia kuukaudesta toiseen. Koska tässä ohjelmassa kokoan kaikki samat menetelmät ja parhaat vinkkini yhteen tarkoitukseen: saamaan Sinut elämäsi kuntoon.

Lopputuloksena pääset vihdoin eroon löysästä vatsasta, muhkuraisesta selluliitistä ja tiedät tarkalleen, miten tällaisia tuloksia saavutetaan järjestelmällisesti!

Nämä harjoitteet on tehty tehoamaan KAIKILLE NAISILLE – tiesitkö, että aivan tavallinen kuntoilija pääsee koviin tuloksiin tekemättä mitään kovin ihmeellistä? Riittää, että perusasiat ovat kunnossa.

Ohjelmaan kuuluu myös riittävä lepo, mikä edesauttaa lihasten kasvua ja kiinteytymistä. Tehokierroksille nostettu aineenvaihdunta taas polttaa rasvaasi 24 tuntia vuorokaudessa, vaikka tekisit mitä!

Tähän valmennukseen hakeudutaan, koska sana kiirii ja monet tietävät, että GG -valmennuksesta seuraa sporttinen vartalo.

Juuri sellainen, jota kannat ylpeydellä ja jossa sinun on hyvä olla!

Kuvittele miltä oma vyötärösi näyttää, kun siitä otetaan kuvassa olevan valmennettavani kaltainen senttimäärä pois.

 

Alla GG pilotissa mukana olleen Sannan kommentit:

 
"Ainoa huono puoli tässä on, että olen jäänyt ihan koukkuun tähän valmennukseen"

Mitä kaikkea kiinteyttävä GG Home & Gym -edition valmennuksesi sisältää:

 

✅  10 viikon kiinteyttävät harjoitusohjelmat ja ohjelmointimallit, jotka perustuvat tuoreisiin voimaharjoittelututkimuksiin.

✅  Voit valita lähdetkö suoraan matalamman kynnyksen Paluu Tauolta malillla VAI Aktiivitreenaajan vaativammalla harjoituspolulla liikkelle.

✅  Saat myös päättää teetkö harjoitukset KOTONA VAI KUNTOSALILLA: kummassa haluat / pystyt paremmin toteuttamaan (Huom: Kotona tehtävät harjoitteet ovat tehokasta voimaharjoittelua, ei satujumppailua tai kuntopiirejä. Pystyt tekemään treenit 100% kotona, jos haluat.)

✅  Tätä näyttöön perustuvaa ohjelmaa olen hionut tuhansien live PT asiakkaiden kanssa toteutetuilla käytännön sovellutuksilla.

✅  Runsaasti korkeatasoisia ohjevideoita, joilta näet tarkalleen miten teet liikkeesi oikein.

✅  Ohjelman, joka on suunniteltu nostamaan rasvanpolttosi uudelle tasolle, ympäri vuorokauden (silloinkin kun ET treenaa).

✅  Saat nipun ohjeita, jotka on tehty nimenomaan lisäämään lihasmassaa… paikkoihin, joihin sitä eniten kaipaat (esim. takapuoli)!

✅  Opit välttämään yleisimmät treenivirheet, jotka pysäyttäisivät kehityksesi (muuten huomaat vasta jälkikäteen kun on myöhäistä).

✅  Saat kuulla mitä periaatteita noudattamalla ruokavaliosi tukee rasvanpolttoa, ja mitä lisäravinteita oikeasti tarvitset (ja mitkä on puhdasta rahan hukkaan heittämistä!).

Huom: tässä ruokavaliossa syödään hiilareita, jotta jaksat harjoitella ja aineenvaihduntaso saadaan voimaan hyvin. 😍

✅  Saat keinoja, joilla aktivoidaan luonnollisella tavalla naisen hormonitoimintaa, jos siinä on ollut häiriöitä.

✅  Saat tarkat ohjeet kuinka menettelet, jos olet vältellyt pitkään hiilihydraatteja tai jojolaihduttanut ja aineenvaihduntasi on mennyt siitä sekaisin, tai olet ollut ketolla ja haluat purkaa sen fiksusti.

✅  Materiaalit on käytössäsi 105 vuorokautta ostosta ostosta eli ehdit viedä valmennuksen maaliin vaikka jokin kuuluisa muuttuva tekijä tulisikin eteen

 

Lisäksi tämä täysin uudistettu versio pitää sisällään mm. seuraavia elementtejä:

 

 • Ohjeet kuinka opit määrittämään oikean tulokulman kiinteytymiselle
 • Paluu tauolta -jakso, jos sinulla on pidempää taukoa treenaamisesta
 • Spesifit ohjeet optimaalisen ravitsemusstrategian valintaan ja kokoosi sopivan ruokailumallin valintaan.
 • ​Ruokailumallipankki (seka/maidoton/gluteiiniton/kasvis) 💚
 • ​Miten hyödynnät hiilihydraattitankkauksia rasvanpoltossa 🍌
 • Ohjeet miten vältät säästöliekkiin joutumisen 
 • Miten säästölieki purkua tulee lähestyä ja miten aineenvaihdunta saadaan käymään kierroksilla.
 • Reseptipankin 🍎
 • ​Ohjeet tutkitusti toimiviin ravintolisiin.
 • ​Perusteelliset liiketekniikka -ja ohjevideot 🎥
 • Liikepankin, josta löydät yli 700 ohjeliikevideota.
 • Ohjeet mitä harjoitusvälineitä kotiin kannattaisi hankkia (pärjäät ihan kivirepullakin tarvittaessa)
 • ​Advanced Home / Kokeneemman kotijumppaohjelmat
 • ​Foam rullausohjelma lihashuoltoon
 • Kehonhuollon bonuksia mm: 30min huoltava harjoitus, foam rullaus, mobility circuit, pakaroiden aktivointiohjelma...) 
 • ​Ohjeet miten määrität voimatasosi bench mark -testeillä
 • ​Keinot miten seuraat edistymistä luotettavasti
 • Suljettu FB ryhmä, jossa allekirjoittaneen lisäksi auttamassa on laillistettu ravitsemusterapeutti! 

... ja paljon PALJON muuta!

 

Saamasi lisäarvo suljetusta FB-ryhmästä on mittava.

Se toimii mm:

 • Etätukena kysymyksillesi: saat apua kokeneilta asiantuntijoilta: allekirjoittaneen lisäksi ryhmässä sinua auttaa ravitsemusterapeutti.
 • Tsemppi- ja vertaistukiryhmänä
 • Arvokkaana lisätietokanavana mm. liveluentojen ja videoiden muodossa!

Tässä fiiliksiä FB-ryhmästä:

 

Valmennuksen hinta laatu -suhde on todellakin poikkeuksellinen. 

 

Yksinkertaisesti sanottuna:
Saat vartalon, joka vastustamattomasti kääntää katseet.
 
Heti kurssitunnukset saatuasi näet kuinka paljon panostan sinun auttamiseesi, ja kerron aina mikä parhaiten toimii asiakkailleni.

Saat lisäksi nämä mahtavat bonukset:

 Bonus 1: Get Fit at Home -verkkovalmennus (arvo 119€)

Tästä 2 kuukauden valmennuksesta löydät kotiympäristöön nopeita ja kustannustehokkaita koko vartalon treenejä, jotka kiinteyttävät tehokkaasti. Tämä on hyödyllinen etenkin nyt korona-aikaan, jos et halua mennä kuntosalille


Bonus 2: MealMyday -ravintopalvelu 12kk (arvo 99€)

Tämä on niin kuin ravitsemuksen Spotify ja löydät tästä työkalusta yli 2000 monipuolista reseptiä, joiden avulla voit koota sopivia aterioita ja tulostaa näppärästi ostoslistat kauppareissulle

Mitä unelmavartalosta kannattaa maksaa?

  

Seuraavassa näet varsin maltillisen arvion GG – valmennuksen arvosta.
 
Todellinen arvo on varmasti paljon enemmän.
 
 • Räätälöidyt harjoitussuunnitelmat ja kuntosaliohjelmat 499€
 • Asiantuntevat ravinto-ohjelmat, ravitsemusmoduulit ja tukimateriaalit 249€
 • Muut valmennuksen tukimateriaalit ja jatkuvasti päivittyvä sisältö 499€
 • ​FB-ryhmän jatkuva etätuki 399€
 • BONUS 1: Get Fit at Home -verkkovalmennus 119€
 • BONUS 2:  MealMyday -ravintopalvelu 12kk 99€
= Yhteensä 1864 €

 

Sinä saat tämän kaiken hintaan 159€ 69€! 😍
 

Mistä muualta saat tuohon hintaan huippulaadukkaan 1) ruokavalion 2) treeniohjelman salille 3) treeniohjelman kotiin samassa paketissa? Et todennäköisesti mistään.

Moni on sanonut minulle, että olisi valmis maksamaan valmennuksesta paljon enemmän. Kun kysyin kurssilaisilta, haluaisivatko he kurssimaksusta 10€ takaisin, jos suosittelevat kurssia ystävilleen, sain tällaisen vastaanoton:

 

Hyppää siis mukaan (kuten yli 4000 naista ennen sinua) ja aloita takuuvarma matka kohti hyvää oloa ja unelmakroppaasi! 👇😍

 -Tämä päätä huimaava sisäpiiritarjous on voimassa vain rajoitetun ajan

Kertamaksulla verkkopankissa
Osamaksulla / Laskulla

Miten rasvaa polttava Pyöreät Pakarat -ohjelmasi etenee?

 

Kun olet tehnyt päätöksesi ja suorittanut pääsymaksun, heti alkaa tapahtua, tässä järjestyksessä:

 • Saat saman tien pääsyn salaiseen FB-ryhmään!
 • ​Ryhmässä pääset sparrailemaan muiden kanssa projektin edetessä, sekä kysymään allekirjoittaneelta kysymyksiä jos jokin asia mietityttää. 
 • ​Saat tarkat ohjeet ja tiedot ravitsemuksen optimointiin
 • ​​Valitset itsellesi sopivan ruokailumallin ja saat runsaasti reseptejä sekä muita työkaluja
 • ​​Valittavanasi on laaja kattaus erilaisia harjoituspolkuja:
 • ​​Harjoittelun kivijalan muodostaa tehokas reisi-, vatsa- ja pakarapainotteinen ohjelmointimalli, kuntosalille sekä kotiin.
 • ​​Saat lisäksi huoltavaan harjoitteluun ohjeita – näin pysyt aina elastisessa kunnossa ja terveenä (venyttelyohjeet, foamrullaus ohjeet, yms.)
 • ​​Löydät bonusosiosta vielä paljon iloisia yllätyksiä ja lisäboostereita: täsmävideoita usein kysytyistä kysymyksistä, ohjeita välineiden hankintaan, miten vältät aineenvaihdunnen säästöliekille joutumisen, yms.yms.
 • ​​Ja materiaalit saat käyttöösi 3,5 kuukauden ajaksi.

 

Valmennuksessa on mukana myös monia naisia, jotka haluavat apua aineenvaihduntaongelmiin ja säästöliekkiin, koska ovat sotkeneet omansa erilaisilla ruokavalioilla:

 

"Olen saanut aineenvaihduntani ihan sekaisin vhh / ketoruokavaliolla, joita jonkin aikaa kokeilin. Haluan kuitenkin urheilla, en nääntyä ja kärvistellä, vaan oppia syömään kunnolla ja oikein. Niin että jaksan liikkua ja aineenvaihduntani voi hyvin. Treenaan 5-7 x vko ja en tietä miten minun tulisi nyt toimia ruokailun ja liikunan suhteen."

Nykyään saan yhä enemmän ja enemmän ylläolevan kaltaisia viestejä, koska erilaiset trendikkäät ruokavaliot, jossa vältellään hiilareita nostavat vahvasti päätään. 

 
Tämä valmennus on sinulle, jos olet ollut ketolla / vältellyt hiilareita / kokeillut paljon erilaisia dieettejä ilman pysyviä tuloksia, ja aineenvaihduntasi on mennyt niistä sekaisin. Saat step-by-step ohjeet, kuinka palaat normaaliin ruokavalioon ja boostaat aineenvaihduntasi uudelleen.
 
Opit syömään harjoitteluasi tukevasti, ilman hiilareiden pelkoa, nauttien ruoasta. Opit syömään tavalla, joka on rentoa, terveellistä ja maistuvaa, ja pitää sinut kunnossa 24/7! 
 
Sitä se voi olla sinulle loppuelämän.
 
Itse uskon, ettei parhaankaan valmennuksen tarvitse olla monimutkaista… ainoastaan tehokasta, testattua ja näyttöön perustuvaa.
 
Ja tyytyväisistä asiakkaista ja heidän tuloksistaan päätellen he ovat olleet samaa mieltä kanssani.
 
Tässä kohtaa haluankin, että lakkaat kuuntelemasta minua ja kuuntelet paria aiempaa onnistujaa…

Olet seuraavana vuorossa huomattavan pitkässä onnistujien jonossa!

 

Tiedän, että vaikka kuinka vakuuttelisin miten hyvä valmentaja olen ja kuinka hyvä tämä ohjelma on… mikään ei merkitse sinulle enemmän kuin nähdä kuinka kaltaisesi tavalliset naiset ovat JO onnistuneet ennen sinua.

Se tarkoittaa, että sinulla on vähintäänkin aivan yhtäläiset mahdollisuudet onnistua. Tässä ei erityisgeeneillä pelata.
 

"Tavoite tuli saavutettua ja paljon enemmänkin"

.

"En olisi ikinä uskonut, että näin hyviä tuloksia saa näin vähällä työmäärällä"

"Voimatasoni nousivat ja kehonkoostumus muuttui paremmaksi kuin koskaan VAIKKA harjoitusmäärät laskivat melkein 50 % verrattuna aikaisempaan. Iso peukku Marko myös etätuen nopeille ja asiantunteville vastauksille – ihan huippupalvelua tähän hintaan mitä valmennus maksoi. Tuntui melkein yksilövalmennukselta koko projekti!"

- Heidi 28 v.

.

"Paras juttu on kun on saanut ja joutunut ajattelemaan juttuja itse aika paljon"

.

.

“Lopetin sooloilut – paremmat tulokset puolta lyhyemmässä ajassa!”

"Olin kaksi vuotta aiemmin osallistunut erään toisen isomman yrityksen verkkovalmennukseen huonoin tuloksin. Painoa tuli vain lisää ja ohjeiden noudattaminen ei onnistunut – tuntui vaan, ettei aika riitä ja koko ajan on nälkä.

Halusin kuitenkin kokeilla vielä kerran verkkovalmennusta vaikka hieman skeptinen olinkin alkuvaiheessa. Pitää sanoa, että tässä valmennuksessa ei nälkä päässyt kertaakaan yllättämään. Aiemmin esiintyneet yölliset nälkään heräämisetkin loppuivat heti valmennuksen alussa.

Vaakalukema alkoi yllättäen laskemaan nopeastikin noin 2kg:n kuukausi vauhtia ja se jo osaltaan auttoi itseäni malttamaan ja olemaan sooloilematta.

2,5kk:n jälkeen oli taas inbodyn ja mittojen aika. Pelkäsin menettäneeni lihasta rasvan sijaan, mutta tulos olikin todella suuri yllätys. Rasvaa oli palanut useita kiloa ja lihasta oli tullut vajaa puoli kiloa lisää. Nyt olin saanut paremmat tulokset lyhyemmässä ajassa kuin aikaisemman 6kk kestäneen projektini aikana!

Nyt projektin etenemisen seurantaa varten otetut kuvat paljastivatkin suuren muutoksen ja niihin on päivittäin palattava, jotta uskoo ne todeksi! Valmennusta on nyt takana vasta (!) 2,5 kuukautta ja olen pian samoissa mitoissa kuin 17-vuotiaana lukiossa!”

– Miia 37 v.

 

Lihaskasvua etenkin pakara- ja jalkaosastolla:

Voit valita tulokulmaksi puhtaan lihaskasvun ilman rasvan lisääntymistä kehossa, kuten Tytti teki.

 

Energiamäärää nostamalla rasvaa palamaan ja aineenvaihdunta kierroksille:

Ennustettavat tulokset ovat tavaramerkkini. Kun realistinen, motivoiva ja mitattavissa oleva tavoite yhdistetään yksilöllisiin ohjeisiin tulokset ovat lähes poikkeuksetta erinomaisia.

Jos haluat ihmetellä vielä yhden “kaikkien aikojen onnistumistarinan”, niin lue tämä sivu loppuun. Löydät sieltä muutostarinan, jonka lopputulos jaksaa hämmästyttää minua vieläkin

Tästä kaikesta huolimattakin maailmassahan mikään ei ole pomminvarmaa, ja investointi on aina investointi. Siksi haluan tehdä aloittamisen äärimmäisen helpoksi sinulle…

Markon “kokeile vaikka jos et usko” 100% terästetty tyytyväisyystakuu!

 
Uskon todella vahvasti, että tämä verkkovalmennus vastaa korkeitakin odotuksiasi ja toimii sinulla upeasti. Toisaalta jos se EI sitä tekisi, olisin erittäin pettynyt itseeni. Siksi haluan tehdä tästä matkasta sinulle 100% riskittömän:
 
Jos pyrit toteuttamaan antamiani sellaisina kuin ne annan, etkä projektin päätyttyä silti ole lainkaan kiinteämpi, palautan sinulle valmennusmaksun viimeistä euroa myöten.
 
Käytännössä tämä tarkoittaa, että “sinulla on lupa kokeilla” täydet 120 päivää toimiiko tämä vai ei.
 
Hyppäähän siis mukaan!
 
Kertamaksulla verkkopankissa
Osamaksulla / Laskulla

 

Miksi sitten myyn tällaista valmennusta käytännössä näin törkeästi alle markkinahinnan (mistä eivät kaikki kilpailijani pidä)?

Minullahan on jo live PT asikaskiintiöni täynnä ja seuraavat asiakaspaikat vapautuvat noin 1,5 vuoden päästä jonotus ja varauslistan kautta.

Koska minulla on pieni addiktio…

Haluan näet nähdä mahdollisimman monia menestystarinoita, ja mielelläni pidän hinnan kohtuullisena jos sillä saan lisää elämäänsä sekä vartaloonsa tyytyväisiä asiakkaita!

Mutta ennen kuin kerron lopullisesti miten ongelmasi ratkaistaan, pieni varoituksen sananen…

Rehellinen kysymys itsellesi: ethän halua löytää itseäsi TAAS samasta tilanteesta vuoden päästä?

Kysyn, koska kyse ei ole vain siitä saavutatko ihannevartalon ihanneajassa, niin mahtavaa kuin se onkin.

Pelissä on myös koko terveytesi ja hyvinvointisi!

 

Jos jatkat nykyisellä tielläsi, on hyvin todennäköistä, että:

⛔️ Painosi jatkaa nousuaan ja se vaikuttaa traagisesti terveyteesi ja elämänlaatuusi
​⛔️ Sisäelinten ympärille kerääntyvä vaarallinen rasvakudos jatkaa lisääntymistään ja lopulta ajaa sinut riskiryhmään
⛔️ ​Olet vaarassa joutua ns. säästöliekkitilaan, jossa aineenvaihduntasi lähes irtisanoutuu tehtävästään
​⛔️ Työtehosi laskee entisestään ja saat vapaa-ajasta yhä entistä vähemmän irti – elämänlaatusi laskee
​⛔️ Vaikka kävisit kuntosalilla, et pääse eteenpäin vaan junnaat samalla tasolla vuodesta toiseen

No, saat varmaan tästä riittävän kuvan.

Lyhyesti sanottuna – terveydellä ei kannata leikkiä eikä tehdä edes niitä trendikkäitä kokeiluja.
Etenkään kun käsilläsi on jo tuhansien kaltaisiesi hyväksi kokema tapa päästä nopeasti kuntoon, polttaa rasvaa ja näyttää hyvältä!
 
Tämä on investointi, jota en ole kuullut vielä kenenkään katuneen.
 
Kun pääset maistamaan sporttisen olemuksesi nousua, alat katsoa itseäsi aivan eri tavalla… ja niin tekevät muutkin!
 

EI OLE KOSKAAN OLLUT PAREMPAA AIKAA HANKKIA UNELMAVARTALO!

 
Jos olen ihan rehellinen, haluan tähän ohjelmaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan ratkaista ja ennaltaehkäistä edellä mainittuja ongelmia.
 
Sinun kannaltasi taas olet tämän valmennuksen jälkeenkin sama hieno ihminen kuin aiemminkin, mutta säkenöivässä kunnossa ja huomattavasti itsevarmempi (molemmat ominaisuuksia, jotka huomataan!).
 
Niin monet asiakkaistani kertovat tästä ilmiöstä yksi toisensa jälkeen. Näillä opeilla otat vastuun hyvinvoinnistasi pala kerrallaan ja syyllisyys itsesi laiminlyönnistä katoaa.
 

Pääset nyt mukaan GG Pyöreät Pakarat -ohjelmaan todella herkullisessa vaiheessa:

 
👌 Pääset käyttämään ohjelmaa, jonka on jo tuhannet testanneet sinua ennen (ei riskiä toimivuuden suhteen)

​👌 Ohjelma on päivitetty uusimpien tietojen perusteella upouuteen versioon
 
​👌 Kokonaisuus on optimoitu niin, että pääset heti rasvanpolton vauhtiin eikä sinun tarvitse huolehtia mistään! ☺️
 
Jos sinulle tulee valmennuksesta mitä tahansa kysyttävää, käytä rohkeasti oikeassa alareunassa olevaa chattia. 👉 Saat sieltä yhteyden suoraan allekirjoittaneeseen! 
Nähdään pian VIP-puolella!
 
Rohkaisevin terveisin,
 
Markko Kuoppasalmi
Personal Trainer
Kuntokompassin Personal Training Studion perustaja

PS. TÄSSÄ VIELÄ YKSI ERITTÄIN HYVIN TÄMÄN VALMENNUKSEN ARVOA KUVAAVA ASIAKKAANI TARINA:

Mikä on unelmavartalon todellinen hinta?
 
Paljonko maksaisit siitä, että saisit juuri haluamasi vartalon? Tuntisit itsesi tätä itsevarmaksi ja vahvaksi, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Saavuttaisit sellaiset taidot, että upean vartalon ylläpitäminen ja olisi osa normaalia arkea.
 
Alla olevassa kuvassa oleva asiakkaani Ulla 32v, sanoi, että hän voisi maksaa helposti 5000 euroa siitä, että saisi tavoittelemansa vartalon, olisi tyytyväinen itseensä, itsevarmempi ja osaisi vaivattomasti myös ylläpitää tällaista tilaa.
 
Hän kertoi, että oli vuosien aikana käyttänytkin tolkuttomasti rahaa erilaisiin kokeiluihin, nettiohjelmiin ja jopa live PT valmennukseen. Kaikki tämä kuitenkin turhaan. Dieetistä toiseen poikkoileminen ei ollut johtanut mihinkään.
 
Salaisuus pysyvien tuloksien takana oli opetella syömään ja treenaamaan samalla tavalla, että Sinulla jo olisi vartalo jonka haluat.
 
Laitoimme niin sanotusti ”all in” ja teimme yhdessä töitä 5 kk ajan, jonka lopputuloksena saimme aikaan alla olevan kuvan kaltaisen muodonmuutoksen. Rasvaprosenteissa mitattuna tämä oli 31-32 % –> -17-18%. Kyseinen asiakas poltti -10-11 kg rasvaa ja hankki samalla noin +2,5kg lihasta lisää.
 
No aivan 5000€ hänen ei tästä tarvinnut aivan pulittaa (itse asiassa sopimuksen kokonaishinta oli 2780€/6kk), mutta todella tyytyväinen hän oli joka tapauksessa yhteistyöhön kanssani. Ja miksei olisi ollut? Hän tilasi kiinteän kropan ja se hänelle hankittiin. Se on työtäni, jossa olen hemmetin hyvä.
 

 

Ullan rasvaprosentti laski 31,2%:sta –> 18,1 %:iin noin 5kk aikana
Miltä vastaavat tulokset sinusta tuntuisivat, ja vaikuttaisivat elämäsi laatuun?
 
Tämäkään kertomus ei ollut mikään poikkeus.
 
Tule siis mukaan!

 

Alla vielä vino pino aiempien osallistujien kokemuksia:

 

Katso vielä usein kysytyt kysymykset niin pääset aloittamaan treenin rauhallisella mielellä:

Voit maksaa myös liikuntaseteleillä ja yleisimmillä virikemaksutavoilla.

 • Toimi tällöin seuraavasti:
  Etsi kyseisen palveluntarjoajan kotisivuilta Kuntokompassi / Personal Training Studio
 • ​Käy tekemässä tilausvahvistus normaaliin tapaan, mutta jätä maksu kesken laskun maksuvaiheeseen
 • ​Toimita maksusta tosite [email protected]

​Laitamme kurssitunnukset kuntoon ja kurssin aktiiviseksi Sinulle.

Treenikertoja tulee viikkoon 4-5 kpl. Sinun ei tarvitse asua kuntosalilla tai ravata juoksulenkillä - eikä sinun tarvitse tehdä aerobisia tyhjään mahaan. Monet ovat sanoneet, että treenikerrat ovat vähentyneet. 😊

Saa. 😍 Ei ole VHH tai ketoosi. Valmennuksessa on itse asiassa mukana paljon naisia, jotka haluavat apua aineenvaihdunta ongelmiin ja säästöliekkiin, koska ovat sotkeneet omansa erilaisilla dieeteillä, ketoosilla ja vhh kokeiluilla.

Lisäksi valmennuksesta löytyy ohjeet, jos olet ollut ketoosilla tai syönyt vähähiilihydraattisesti, koska tällöin paluu normaaliin on tehtävä porrastetusti.

Toki. Treenit kattavat monipuolisesti koko kropan, painottuen pakaraosastoon.

Puhdas lihaskasvu on mahdollista ottaa tulokulmaksi. Pystyt valitsemaan tavoitteesi mukaan ruokailuun rungon, oli se sitten lihaksen kasvattaminen, rasvanpoltto tai mahdollisesti molemmat samaan aikaan.

 Hyppäähän mukaan! Nähdään pian VIP-puolella! 

Voit maksaa sen 100% luotettavilla maksutavoilla joko kertamaksulla verkkopankissa tai osamaksulla / laskulla. 👇

Kertamaksulla verkkopankissa
Osamaksulla / Laskulla

Tietosuojaseloste | © Personal Trainer Marko Kuoppasalmi 2020

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.